SERVER PANEL BOZUK
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 14
SERVER PANEL BOZUK
Selamun aleykum beyler sımdı sw aldım ama panelden admınlık yazıyor swye gırıyoruım setınfo yazmadan kıck atmıyor sonra saya mesaj atamıyorum konusmalar kapatılmıstır diyor yardım edermısınıız sw reset atıyorum sw cokme bıle cokmuyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
SERVER PANEL BOZUK
Serveri sil bastan sifirlayin sifirladiktan sonra sunucuyu yeniden baslat yapin
Sonra
ftp girin ve plugins.ini dosyasinin en slt satirinda csdsayblock gibi bi yazi olmasi lazim onu silin
Sonra
ftp girin ve plugins.ini dosyasinin en slt satirinda csdsayblock gibi bi yazi olmasi lazim onu silin
Linklerini gizle |
-
SERVER PANEL BOZUK
sil derken ? nereden sılecezAsiPaTRoN yazdı:Serveri sil bastan sifirlayin sifirladiktan sonra sunucuyu yeniden baslat yapin
Sonra
Linklerini gizle |
-
SERVER PANEL BOZUK
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... lugins.ini
Bu linke girin en alttaki sayblock.amxx yazisini silip kaydedin
Ama once serveri sifirlayip yeniden baslatin
Bu linke girin en alttaki sayblock.amxx yazisini silip kaydedin
Ama once serveri sifirlayip yeniden baslatin
Linklerini gizle |
-
SERVER PANEL BOZUK
yapcaz ama olmuyor ıste panelden admınlık yazıyorum dıyorum sw ye gırerken setınfo _pw yazmadan gırıyorum sw de admınlık olmuyor sw resetlıyorum sw cokme bıle cokmuyor yanı anlıcagın panelde ayar yapdıgımız zaman bıle swyı etkılemıyorgargamen61 yazdı:sil derken ? nereden sılecezAsiPaTRoN yazdı:Serveri sil bastan sifirlayin sifirladiktan sonra sunucuyu yeniden baslat yapin
Sonra
Linklerini gizle |
-
SERVER PANEL BOZUK
@AsiPaTRoN https://panel.csduragi.com/urun/ buradan sw resetlıyorum sw cokmuyor gıdıp gelır ya gelmıyor
Linklerini gizle |
-
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
SERVER PANEL BOZUK
Konuyu yanliş açmıssınız Butun Başlık buyuk harfle olmuor goruntu kırlılıgı olusturdugu ıcın duzelte bıloysanız duzeltın
En son MertMatin* tarafından Cum May 19, 2017 9:26 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
SERVER PANEL BOZUK
demedık tamamdır cozuldu eywAsiPaTRoN yazdı:Serveri sifirladiktan sinra yeniden baslat dedinizmi
Linklerini gizle |