Zombie Escape MOD
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 108
- Server Ip/DNS: 213.238.173.237
- Clan İsmi: Kaygi Gaming
Zombie Escape MOD
Merhaba arkadaşlar bu zombie escape mod bir çocuktan 40 tl ye aldım ama nasıl kurcamı bilmiyorum zor görünüyor sizinle paylaşmak istedim başarabilen lütfen bana mesaj atsın alın 

En son Yek'-ta tarafından Cum May 19, 2017 2:03 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: virüslü link silindi.
Sebep: virüslü link silindi.
Link: | |
Linklerini gizle |
Zombie Escape MOD
O kişi her kim ise virüslü dosyayı kakalamış sana, artık altından ne çıkar bilemeyiz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
Zombie Escape MOD
ben indirdim suan elimde dosyalara giriyorum gayet iyi görünüyor ama senden o uyarı nasıl verdi anlamıyorum.
Linklerini gizle |
Zombie Escape MOD
Dosyalar doğru olabilir, ama altından neler vardır koruman yoksa bilemezsin. Bir çok jail server bu yüzden başkalarından kaliteli diye aldıkları jail eklentilerinden paneli kaptırmıştır. Neyse, bu konu forumluk değil. Silinenlere taşınmıştır.
Linklerini gizle |