NationalSClan JailBreak Ailesi adlı klana sahip olan ADELEW*(ASİL ÇAKIR) Adlı şahıstan şikayetçiyim. Nedeni ise insanları dolandırıyor . Ne zaman serverın parası gelse herkesten para dileniyor . Bide bize diyor ben Beden Eğitimi öğretmeniyim aylık 1.500 tl kazanıyormuş . Eğer o Beden Eğitimi öğretmeniyse 2.500 tl den az almaz . Diyelimki 1.500 tl alıyor o zaman bütün kiraları kendi öderdi . Hiç kendisi ana panele para atmıyor . Hep milletten alıyor . Millet para atıncada Canım Cicim senin yetkini yükselttim al sana sunucu sahibi diyor . Para atmayıncada ya banlıyor ya da yetkini alıyor . Aynısını bana 16.05.2017 tarihinde yaptı . Anlatayım olayı " Şimdi bana para atabilir misin dedi . Tamam dedim . Ama atmadım çünkü maddi durumumuz iyi değil. Ben de onu üzmemek için yalan söyledim sonra bir yerlerden para buldu . Ben de ne zaman o gelse afk takliti yapıyordum . Okuldan geldiğimde ts ye girmemle odaya çektiler yetkimi almışlardı . Sonra banladılar . Bende Facebook sayfasına ve Grupuna onun ne tür bir yalancı olduğunu belirtmiştim . Yalanı belli olmasın diye hem sayfada hem de grupta o gönderiyi silmişti sonra nerede yetkim varsa ne var ne yok silmişti .
BUNUN NE TÜR BİR YALANCI NE TÜR BİR DOLANDIRICI OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR . ÖMER TELLİ ABİ SENDE BİLİYORSUN SANA KAÇ KERE HAKARET ETTİLER
ASİL ÇAKIR'IN SERVER İP'Sİ : 213.238.173.68/cs68.csduragi.com
ASİL ÇAKIR'IN TEAMSPEAK 3 İP ' Sİ : ts44.csduragi.com
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM...
YAZAR : ENES EMRE YILMAZ (NATİONALSCLAN'IN ESKİ SERVER SAHİBİ)
Dolandırıcılık
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1
Dolandırıcılık
Bunlar seninle onun arasında olan olaylar, hiçbir şey yapılmaz. Ayriyeten şikayet bölümü diye bir yer açtık, alakasız yerlere konu açmayın.
Link: | |
Linklerini gizle |