ben senın konu acmandan rahatsızım dıe bırsey solemedım sana ? nerenden uyduruorsun ayrıca sana cevap verırken kendın atarlanıp hakaret ederek kendın Tartısma cıkarrttın ? git modellerini vs kontrol et belkı duzelır.holigan yazdı:Benim konu açmamdan huzursuz olan kimse yok yine saçmalıyorsun
Millete forum kurallarına uygun konu açın demesini biliyorsun sen niye uymuyorsun tartışma nedeni olacak yorumlardan sakınacaksın.
Ben,Csduragi suçlu benim serverım dolmuyor vs. tarzında birşey yazmadım konuyu 5-6 defa daha oku anca idrak edersin.
Doluluk Durumu
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Doluluk Durumu
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: İstanBull's
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1531
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Doluluk Durumu
KoRdON*!!.`[S]`* yazdı:sen kımsın bana zırlama gıbı kelımeler kullanıorsun ?
haddini bil !
sert cıkıs yaptıgım vs de yok sana oyle gelmiş.!
biliyorsan bunları bos bos konular acıp ınsanların huzurunu bozmaya hakkın yok 250 küsür ip adresinde sadece senın doluluk sorunun varsa sorun sende serverinin modu Pro gibi modelsız bır modmu ? zombi turu serverin var ister istemez player modellerın sılah modellerın o bu şu modellerın elbet var tabı bu model turlerı serverinizde girerken bekletıor bunları kontrol et !
bu durumda csduragının yapabılecek bırseyı yok konu acıp ne yardımı ıstıorsun sen ? sanki yonlendırme satın almıssında Serverim dolmuyor dıor gibi konu acıorsun burda. bos yapma isine bak bırdahada benmle o tur konusursan senın ıcınde kotu olur. son olsun bu. ayrıa 2 senedır hızmet alıorsan ben 5 senedır bu sunucuda hızmet alıyorum haddını bıl
iyi forumlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSxx.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: no souNd
- İletişim:
Doluluk Durumu
Konuyu Kilitleyebilirmisiniz. Buarada Kavgaya gerek yok.
@CSmiLeFaCe
@CSmiLeFaCe
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1531
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Doluluk Durumu
Bence arkadaşa gerekli uyarı yapılması gerekiyor diğer postlarada bakarsak tartışma ortamı çıkaracak sözcükler kullanıyor.
Sadece " ! " şu işareti kullanması bile tartışma çıkarabilir ki arakadaş fazlası ile kullanıyor.
Sadece " ! " şu işareti kullanması bile tartışma çıkarabilir ki arakadaş fazlası ile kullanıyor.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Doluluk Durumu
! BU Ünlem işareti yapmam sizi ilgilendirmez kardesım.
Tartısmayı ben degıl sız baslattınız . Oyuzden benımle duzgun konusun ozel bı durumunuz var ise özelden pm at .!
Tartısmayı ben degıl sız baslattınız . Oyuzden benımle duzgun konusun ozel bı durumunuz var ise özelden pm at .!
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Doluluk Durumu
Dışarıdayım, konuya kilit koyuyorum, değerlendiririm akşam eve geçince.
Linklerini gizle |