adminlik gizleme derken acarmısın biraz dahaspecified yazdı:MRX3565'in en az 150TL'den bıraktığı adminlik gizleme eklentisine de buradan ulaşabilirsin.
http://gamebanana.com/gamefiles/4044
@Mustafa Kemal1
adminler arası chat
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 560
- Server Ip/DNS: 213.238.173.86
- Clan İsmi: KaoS GaminG
adminler arası chat
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
adminler arası chat
/spy yazdığınız zaman adminliğinizi gizliyorsunuz. Yeşil yazmıyorsunuz, /admin yazıldığında gözükmüyorsunuz.axe01 yazdı:adminlik gizleme derken acarmısın biraz dahaspecified yazdı:MRX3565'in en az 150TL'den bıraktığı adminlik gizleme eklentisine de buradan ulaşabilirsin.
http://gamebanana.com/gamefiles/4044
@Mustafa Kemal1
Örneğin oyunda hileli birisi olduğu zaman adam oyunda admin yok diye hilesini insanların gözüne soka soka kullanır, ancak onu izleyen gizli bir admin olduğunu bilmiyor olacak.. Bir nevi admin kendini saklıyor normal player gibi gözüküyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
adminler arası chat
Aslinda renkli yazi kuallanarak id ve tid mantigiyla b yetkisi arasinda chat deneyebilirim.
Cozuldumu burasi
Cozuldumu burasi
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
adminler arası chat
Sadece adminler arası chat 150 tl mi ?MRX3565 yazdı:Bende bir tane var kullandığınız yetkiyi bile gizliyor, fakat en az 150 tl den bırakıyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
adminler arası chat
arkadas surelı olarak uzaklastırıldı bedava paylasılan plugını 150 ye satmaya calıstıgı ıcın :/mehmetxkonya1 yazdı:Sadece adminler arası chat 150 tl mi ?MRX3565 yazdı:Bende bir tane var kullandığınız yetkiyi bile gizliyor, fakat en az 150 tl den bırakıyorum
Linklerini gizle |
-
adminler arası chat
Dostum linklerdeki hiçbir plugin benimki değil ve bir sitede bedava paylaşılmıyor.Mustafa Kemal1 yazdı:arkadas surelı olarak uzaklastırıldı bedava paylasılan plugını 150 ye satmaya calıstıgı ıcın :/mehmetxkonya1 yazdı:Sadece adminler arası chat 150 tl mi ?MRX3565 yazdı:Bende bir tane var kullandığınız yetkiyi bile gizliyor, fakat en az 150 tl den bırakıyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
adminler arası chat
@CSmiLeFaCe bu arkadas yasaklanmamismiydi ?MRX3565 yazdı:Dostum linklerdeki hiçbir plugin benimki değil ve bir sitede bedava paylaşılmıyor.Mustafa Kemal1 yazdı:arkadas surelı olarak uzaklastırıldı bedava paylasılan plugını 150 ye satmaya calıstıgı ıcın :/mehmetxkonya1 yazdı: Sadece adminler arası chat 150 tl mi ?
Linklerini gizle |