Şöyle bot oluyor xfakeplayers dıyen birşey var iki kere cs acabiliyorsun birinde oynayıp birinde baska serverda bos bos durabiliyorsun anlasmıs olunabilir (kendi görüşüm)rexluca yazdı:Arkadaşım insanları neden çekemiyorsunuz bot dediğin aynı swde 1 kullanıcıdan 2 tane aynı ip olmasıdır sen farklı swlerden bahsediyorsun nasıl bot oluyor bu anlam veremiyorum
İmparator & Lofty's Sabaha Kadar Bot Yasak Diye Biliyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
I
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Kardeş bi cok program var csyi çiftte acarsın adam kendi swdinde afk bırakır fundan sıkılmıştır başka swdede pro oynar botluk durum değil bu anlıyacağın.Mustafa Kemal1 yazdı:IŞöyle bot oluyor xfakeplayers dıyen birşey var iki kere cs acabiliyorsun birinde oynayıp birinde baska serverda bos bos durabiliyorsun anlasmıs olunabilir (kendi görüşüm)rexluca yazdı:Arkadaşım insanları neden çekemiyorsunuz bot dediğin aynı swde 1 kullanıcıdan 2 tane aynı ip olmasıdır sen farklı swlerden bahsediyorsun nasıl bot oluyor bu anlam veremiyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Kendi dusuncem dedim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
Sanirim fail verdin vanessa adli hesaptan yazacakken ip adresleriniz cikarMustafa Kemal1 yazdı:Kendi dusuncem dedim.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
anlamadımdarbe456 yazdı:Sanirim fail verdin vanessa adli hesaptan yazacakken ip adresleriniz cikarMustafa Kemal1 yazdı:Kendi dusuncem dedim.

Linklerini gizle |