DİOSUNDA SEN KİMİ KANDIRIYOSUN KARDEŞİM RELAXBABY DEDİGİN ADAM KAOSDA TAKILIYOR VE SENDE KAOSUN ADAMISIN BİZ 3 BÜYÜK BİR CLAN OLARAK BERABER OLDUGUMUZ İÇİN BÖYLE NİYE DAVRANIYOSUNUZ ANLAMIYORUM FORUMDA GEZEN ADAM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP ACIP KONU ACIYOR Kİ DAHA ÖNCEDENDE AYNI KONU ACILMIŞTI İLK DEGİLSİNİZMustafa Kemal1 yazdı:İmparatora bakmadım ama loftys bot gibi geldi gözüme konu acılmasaydı ben acıcaktımvanessaaaa yazdı:İmparator Cs20 & Lofty's Cs62 videoda görüldüğü gibi yasak olarak bildiğim bir şeyi yapıyorlar hakkımıza giriliyor emek hırsızlığı söz konusu gereğinin yapılmasını arz eder saygılarımla sunarım iyi forumlar.
Kanıt Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=By7UXTU ... 4464699462
Tarih : 06/05/2017
İmparator & Lofty's Sabaha Kadar Bot Yasak Diye Biliyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Konuyla bi ilgim yok senin sorunun kaosla degil onla aynı sekilde onun sorunu bozkurt imp keader degil sensin sorununuzu kendi aranızda cozun ben dusuncemi söyledim konu değerlendirilir gereken yağılır bana sert cıkma !vanessaaa yazdı:DİOSUNDA SEN KİMİ KANDIRIYOSUN KARDEŞİM RELAXBABY DEDİGİN ADAM KAOSDA TAKILIYOR VE SENDE KAOSUN ADAMISIN BİZ 3 BÜYÜK BİR CLAN OLARAK BERABER OLDUGUMUZ İÇİN BÖYLE NİYE DAVRANIYOSUNUZ ANLAMIYORUM FORUMDA GEZEN ADAM ADIMI KULLANARAK FAKE HESAP ACIP KONU ACIYOR Kİ DAHA ÖNCEDENDE AYNI KONU ACILMIŞTI İLK DEGİLSİNİZMustafa Kemal1 yazdı:İmparatora bakmadım ama loftys bot gibi geldi gözüme konu acılmasaydı ben acıcaktımvanessaaaa yazdı:İmparator Cs20 & Lofty's Cs62 videoda görüldüğü gibi yasak olarak bildiğim bir şeyi yapıyorlar hakkımıza giriliyor emek hırsızlığı söz konusu gereğinin yapılmasını arz eder saygılarımla sunarım iyi forumlar.
Kanıt Video Link : https://www.youtube.com/watch?v=By7UXTU ... 4464699462
Tarih : 06/05/2017
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Konuyu açana bakıyorum. Olaya bakıyorum. İnsanın bişey diyesi gelmiyor. Kim kime çamur atmaya çalışıyor insanlar ne kadar manyamış anlaşılıyor. En fazla gtden ban yerler oda yemezler boş muhabbetler JAILlerin birbiriniz kırdırmaya çalışmasından bıktım. Olay çıkarmak için her seyi deniyolar bizde o kadar ss var atmiyoruz yaziktir diyoruz. Nereye gider bu mevzular en sonunda jail kalmayacak. Bu konuyuda Gt yetkililerine soyleyin.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Konu Sahibi : RelaxBaby
Youtube Kanalının Sahibi : RelaxBaby
Kim Bu RelaxBaby Kaosun Zamanında Yöneticilerinden Biri. Başka Sw Vs. Açtı Tutmayınca Kaosa Geri Döndü. Şuda Göz Önünde Tutulmalı Darbe456 yanı Crack Makine Satıyor. Ve Bu Makineleri Slayer Mustafa Yani Mustafa Kemal1 Veya Ortakları Satın Alıyor. Crack Yani Darbe456 İlk Yorumunda Konuyu Savunmuyor Gibi Yapıyor Ancak 2. Yorumunda Gereken Yapılır Diyor. Büyük İhtimalle Bu Kaos Gaming Rahat Durmayıp Bir Yerleri Kapatmaya Çalışıyor.
Kim Bu RelaxBaby Kaosun Zamanında Yöneticilerinden Biri. Başka Sw Vs. Açtı Tutmayınca Kaosa Geri Döndü. Şuda Göz Önünde Tutulmalı Darbe456 yanı Crack Makine Satıyor. Ve Bu Makineleri Slayer Mustafa Yani Mustafa Kemal1 Veya Ortakları Satın Alıyor. Crack Yani Darbe456 İlk Yorumunda Konuyu Savunmuyor Gibi Yapıyor Ancak 2. Yorumunda Gereken Yapılır Diyor. Büyük İhtimalle Bu Kaos Gaming Rahat Durmayıp Bir Yerleri Kapatmaya Çalışıyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs65.csduragi.com
- Clan İsmi: GokTURK GAMING
- İletişim:
Olayla benim baglantimi cozsem iyidi sanirsam sen iftira atmayı seven birisin bana karşı ben kimseyi savunmuyorum konuyu gördüm ayni sekil öncedende bana clanima bot diye konu açılmıştı ip classlarida ayniydi buna bağlantılı olarak yorum attim ben dedigim gıbıKtalko yazdı:Konu Sahibi : RelaxBaby
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bu arada gereken yapılır dememin sebebide fake hesap konusudur okuma yazma lütfen
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İmparator & Lofty's Sabaha Kadar Bot Yasak Diye Biliyorumftloftys
İyi güxel acıklamısın relaxbaby 40 tane getiririm o açmadı konuyu forumda bile kayıtlı degil bıryerlerinden uydurma cankmı sıkma bnm bunlar bot nasılmı xfakeplayers loftys dekiler imp imptkiler loftyse atıyo olabilir göz önünde bulundur evet crack makıne satıyor klanımdan 1 2 kişi aldı ama bu seni ilgilendirmez sadece kısısel ip adreslerine vuruyoruz bize bulasabların modemine csd duragına zarar vermıyoruz heryere burnunu sokma!Ktalko yazdı:Konu Sahibi : RelaxBaby
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
İmparator & Lofty's Sabaha Kadar Bot7 Yasak Diye Biliyorum
Aranizdaki husumeti bana yansitmayin yada iftira atmayın herşey çıkar iyi forumlar
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Konuyu acan relaxbaby değil imp uda loftyside kendimize dusman bellemedik bellemeyiz madem herkez düsünce atıyo bırttanede ben atıyım kanal sahibi vanessa konu acan vanessa relaxbaby serkanla dusmanlar onu kotulemek için yaptı desem ne olucak bilmediniz birşeyi uydurmayın hergun adımıza sıkayet acıldı gunleri hatırlıyorum hepsi kapatıldı sıkayet konu acmıyoruö acmayı da dusunmuyorum beni ve klanımı bu konuya dagil etmeyin ben görüşümü söyledim artı olarak youtube ısmı relaxbaby rahatlacanım ? Ne alaka
Linklerini gizle |
-
Arkadaşım insanları neden çekemiyorsunuz bot dediğin aynı swde 1 kullanıcıdan 2 tane aynı ip olmasıdır sen farklı swlerden bahsediyorsun nasıl bot oluyor bu anlam veremiyorum 

Linklerini gizle |