lag sorunu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 234
-
lag sorunu
inş sw 3 sw bugun 32 cekiyordu ancak simdi 10 olamiyoruz adamlar gidiyor .d ins en kisa zamanda cozulur
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.46-76
- Clan İsmi: Hause oF Lord`s
- İletişim:
lag sorunu
Şu Cevap Bence Yanlıştır Bizde burdayız o'da Burda şuda Burda Yarın başka biride Burda Olucak. Burada insanlar Cevap Bekliyor Ki ona göre Pozisyon alalım Serverde Oyuncu arkadaşlarımıza Bİ cevap verelim ( Bıktık ) Diyen Arkadaş Kalitenin FarkınıNI Bilmeyen bi arkasimiz Olabilir AncaK Güncellemeden Sonra Ciddi anlamda Oyuncu kaybı Yaşıyoruz Bu Durumu Gözlemliyorum Ki zatece bizim seerverlerimizde degildir. ( Yönlendirme ) Haricinide. Bir Problem Oludugu zaman hassaten rica Ediyorum Paylasimda bulunalim.Ömer TELLİ yazdı:Şuan atak gelmekte , bizde gerekli incelemeleri yapmaktayız.
Uzun zamandır bu denli büyük ilk kez oluyor yine bir veri merkezinin işgüzarlığıdır.
Kısa süre içerisinde engelleriz merak etmeyin.
BIKTIK bu sorundan diyen arkadaş merak ediyorum , bizde burdayız ne zamandır böyle büyük bir sorun yaşadın da bıktın ? @emre06060619
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
lag sorunu
Konu kilitlenecektir ama yinede yazayım DDOS ATTACK'ı adamlar bize nasıl haber verebilir ?~ Ne{F}eR ~ yazdı:Şu Cevap Bence Yanlıştır Bizde burdayız o'da Burda şuda Burda Yarın başka biride Burda Olucak. Burada insanlar Cevap Bekliyor Ki ona göre Pozisyon alalım Serverde Oyuncu arkadaşlarımıza Bİ cevap verelim ( Bıktık ) Diyen Arkadaş Kalitenin FarkınıNI Bilmeyen bi arkasimiz Olabilir AncaK Güncellemeden Sonra Ciddi anlamda Oyuncu kaybı Yaşıyoruz Bu Durumu Gözlemliyorum Ki zatece bizim seerverlerimizde degildir. ( Yönlendirme ) Haricinide. Bir Problem Oludugu zaman hassaten rica Ediyorum Paylasimda bulunalim.Ömer TELLİ yazdı:Şuan atak gelmekte , bizde gerekli incelemeleri yapmaktayız.
Uzun zamandır bu denli büyük ilk kez oluyor yine bir veri merkezinin işgüzarlığıdır.
Kısa süre içerisinde engelleriz merak etmeyin.
BIKTIK bu sorundan diyen arkadaş merak ediyorum , bizde burdayız ne zamandır böyle büyük bir sorun yaşadın da bıktın ? @emre06060619
Csduragi kaynaklı en son sorun aylar önce yaşandı onun dışındaki sorunlar kişilerin bireysel beceriksizlikleri veya bilmeden yaptığı hamlelerden ötürü çıkmaktadır.
Amacım ortamı kızıştırmak değil yalnız neyi savunduğunu bilmen gerekir.
Yanlış olan arkadaşın sorunların biri gidiyor biri geliyor yazmasıdır.
Yanlış anlamayın bende sunucuyu suçladım yaşanan sorunlardan ötürü ama gerçektende sorunların çoğu kullanıcıların yanlış hamlelerinden kaynaklanıyor.
Linklerini gizle |
-
sw çöktü!!!
sw tamamen çöktü giriş yapamıyorum yardımcı olun lütfen cs134.csduragi.com
Linklerini gizle |