Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ts3 Adresimde Ts3 Satabilirmiyim

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Mesaj gönderen dozean »

Merhaba Ömer TELLİ,
Şimdi size bir sorum olacak bikaç tane ts3 de gördüm adam ts3 ü buradan almış fakat cs serveri başka bir sunucuda.
Buna karışılmıyor ise ben ts3 adresimde baylik aldığım ts3 lerin satış reklamını yapabilirmiyim.
Size bunu soruyorum geçenlerde 1-2 ts de gözüme çarpmıştı adam ts3 satışı yapıyordu yasakmı bilmiyorum ama yasak ise başka sunucularda server reklamı yapmasıda yasak olması gerekiyor.
Saygılar..

[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Kaşınıyorsun. Dediklerin çok farklı şeyler. Adamın başka sunucuda CS ip si var herhangi bir satış işlemi yapmadan sadece TS yi kullanıyor, yasak mıdır bilmem ama senin dediğin ise TS3 kiralatmak. O serbest ise buda serbest olacak diyerek kendini yukarı çekmeye çalışman yanlış olmuş. Madem ts3 ün var ve Ts3 hizmeti vermek istiyorsun, git orada reklamını yap. CSDuragi ts3 lerinde böyle bir olaya izin verilmiyor ve verilmeyecekte. Tespitinde hizmet tek taraflı olarak bir daha hizmet verilmeyecek şekilde sona erer.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli