Bekleyın burdan sorunlarınız cozulur.SabriSelcuklar yazdı:Ömer telliye nasıl ulaşacagımı bilmiyorum :/
Bozuk Server ''cs197.csduragi.com''
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
Serveri ilk aldıgımdan şöyle bir sıkıntı oluyor;
1) serveri reslesemde mapı değişsemde konuşmalar açılmıyor (Açılsa bile eklentilerden açıp kapatsan bile o eklenti hiç çalışmıyor)
2) yeşil yazı yazılmıyor (Çalışsa bile sadece adminlerde çalışıyor)
3) hook grab rope eklentisi açtıgında çalışmıyor (sadece plugin yükleyerek çalıştırılabiliyor oda sadece adminler kullanaibliyor kimseye verilmiyor hızı falan ayarlanmıyor.
4)CSDM mod çalışmıyor
5) Otomatik yeniden doğma yok
6) say blok eklentisi hiç bir işe yaramıyor açsam bile yinede konuşulabiliyor (konuşmalar kapatılmış diyor ama herkes konusabiliyor
))
7) Bu bozuk eklentilere ayrıyetten plugin yüklesek bile çalıyor gibi gösteriyor ama çalışmıyor :/
8) Admin şapkası vs. gibi ayarlar yok kendim plugin yükleyerek oluyor önceden vardı.
9) amx_cvar komutlarının çogu eksik buytime vs. ayarlanmıyor
cs197.csduragi.com İP'li serverin dosyalarının baştan aşayıga yenilenmesini istiyorum,ilk aldıgım günden beri uğraşıyorum parama yazık.
1) serveri reslesemde mapı değişsemde konuşmalar açılmıyor (Açılsa bile eklentilerden açıp kapatsan bile o eklenti hiç çalışmıyor)
2) yeşil yazı yazılmıyor (Çalışsa bile sadece adminlerde çalışıyor)
3) hook grab rope eklentisi açtıgında çalışmıyor (sadece plugin yükleyerek çalıştırılabiliyor oda sadece adminler kullanaibliyor kimseye verilmiyor hızı falan ayarlanmıyor.
4)CSDM mod çalışmıyor
5) Otomatik yeniden doğma yok
6) say blok eklentisi hiç bir işe yaramıyor açsam bile yinede konuşulabiliyor (konuşmalar kapatılmış diyor ama herkes konusabiliyor

7) Bu bozuk eklentilere ayrıyetten plugin yüklesek bile çalıyor gibi gösteriyor ama çalışmıyor :/
8) Admin şapkası vs. gibi ayarlar yok kendim plugin yükleyerek oluyor önceden vardı.
9) amx_cvar komutlarının çogu eksik buytime vs. ayarlanmıyor
cs197.csduragi.com İP'li serverin dosyalarının baştan aşayıga yenilenmesini istiyorum,ilk aldıgım günden beri uğraşıyorum parama yazık.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
Bu saydıklarımın daha önce aldıgım serverlerde hepsi otomatik kuruluydu burdada kurulu gösteriyor ama eklentilerden açınca çalışmıyor.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Bu saydıklarınızın hiçbiri serverın bozuk olduğu anlamına gelmez, güncellemeler ile bazı eklentiler kaldırıldı vs.
Ayarlarınızı forumdan araştırarak kendiniz yapmalısınız
Ayarlarınızı forumdan araştırarak kendiniz yapmalısınız
Linklerini gizle |