Bozuk Server ''cs197.csduragi.com''
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 18
Serveri aldıgım ilk günden beri serverin eklentilerinden ayarlarından itibaren herşeyi bozuk,2 gündür internetten aldıgım pluginlerle serveri düzene sokabiliyorum Ömer bey serverin herşeyi bozuk eklentiler bölümünün yüzde 90 ı çalışmıyor lütfen ''cs197.csduragi.com'' serverin dosyalarını sıfırlayıp yeniden yükleyiniz,sıfırlama vs. herşeyi yaptım güncellemden sonra bozulan ayarlar konusunada baktım ne yaptıysam düzelmedi şuna bir çözüm bulun lütfen,2014 den beri server alıyorum ilk defa bozuk servere denk geldim,Lütfen şunu düzeltin artık.
Link: | |
Linklerini gizle |
Bozuktan kastınız nedir? Daha da konuyu açın.
Linklerini gizle |
-
Şöyle diyeyim bazı komutlar yok hook vs. onları kendim yükledim eklentilerden açtıgım say block vs. onlarda çalışmıyor eklentilerden açtıgım hook grab onlarda, CSDM mod çalışmıyor yeşil yazı bozuktu kendi pluginimi yükleyerek düzeltttim yani kısacası Serverin dosyalarının ayarları tamamen bozuk konuşmalarda bozuktu açılmıyordu manuel olarak kendim düzelttim lütfen serverin bütün dosyalarını silip tekrardan düzeltin,ben böyle teker teker plugin yüklemekten yoruldum lütfen düzeltirmisiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSxx.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: no souNd
- İletişim:
Sunucunuz bozuk olmama ihtimali yüksek. Çünkü bütün sunuculara aynı paket düşmektedir. Eğer sunucunuz bozuksa Ömer Telli'ye ulaşın o sorunu çözer
Linklerini gizle |
-
@emirsandal bende öyle düşünüyordum ama gerçekten bozuk bir servere denk geldim parama yazık oldu :/
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Sorun olmaz ıse bana alt panel acın ben sorunları duzeltım hook grap rope yesıl yazı onları yuklım cunkı bozuk olamaz hıc bır sunucu sıze sıfır halı verılıyor araba gıbı dusunun sıfırdan alıyorsunuz sonra uzerınde sızın yaptıklarınız sızın hatanız olur
Linklerini gizle |
-
Hayır işte öyle olmadı serveri alır almaz hiç bir şey yüklemeden bozuktu server
Linklerini gizle |
-
yeşil yazı hook grab onları kendi pluginlerimle ayarladım zaten ama normalde onları yüklememize gerek yok eklentilerde var ve bazı çalışmayan eklentilerin pluginleri yüklesem bile etki etmiyor dosyalar bozuk.
Linklerini gizle |
-
Ömer telliye nasıl ulaşacagımı bilmiyorum :/
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSxx.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: no souNd
- İletişim: