Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kao

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Kao

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Mustafa Kemal1 yazdı:Son attım konuda yanlıs bılgı oldunu o ts ve csbıb baskasının oldunu belirtmiştim makınesi var ama sadece bize bulasanlara vuruyor csduragına degil bu senin kendi sahsı sorunun zamanında adamın anasını bacısını bırakmadın mgada helloya sövdün vurmasınmı ? Günde en az 20 kere ipme vuruyorlar kb ama dostum ilkaya soyledim elleme çocugu gunah dedim bulasmasaan yanınsovmeasen vurmaz ( dedim gibi csduragına saldırı vsvs birşey yok ortAda otsdede tssini ve swssini yaptıgımız için sunucu sahibi var can da bunu banlarken dedi lafları. Videoya almıs (sövüş) atıyımmı dedi gerek yok demiştim yanılmısım sen hala bosbos yaz bu posta ılk ve son yazısım gerekli açıklamayı yaptım.
Konuya İlkay dışında yorum yapılmamasını istemiştim. İlkay mga odama gelip sırf rahatsız etmek için salise de bi odaya gir çık yapıyor. Sövüş konusuna gelince mga gelip o... Ç..... Odaları açıp bana laf söyleyen sizsiniz. Ve gel sövüşelim diyen de sizsiniz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Kao

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Bu konuyu ılkaya soylıcem foruma kayıt olsun neden yapmıs nıcın yapmıs sslerıyle acıklasın uyarıyı kım alıcak goruruz dava y gelirsek özgür bir ülke dene sansını ama karsı tarafında kanıtı varsa nolur arascım bunuda soyle kim kimmiş herseyı herkez soylesın ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

Mesaj gönderen ArasBeyy »

Mustafa Kemal1 yazdı:Bu konuyu ılkaya soylıcem foruma kayıt olsun neden yapmıs nıcın yapmıs sslerıyle acıklasın uyarıyı kım alıcak goruruz dava y gelirsek özgür bir ülke dene sansını ama karsı tarafında kanıtı varsa nolur arascım bunuda soyle kim kimmiş herseyı herkez soylesın ?
Evet ÖZGÜR BİR ÜLKEYİZ. Size saldırma hakkını kim veriyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
İletişim:

Kao

Karsı tarafın zorlaması sen vurmuyormusun bana youtube kanalında yokmu vıdeo kaldırma ama yda kaldır ss aldım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Kao

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Hmm. Hadi ddos saldırısı yapalım. Öyle saçmalık mı olur hocam? İyi ozaman herkes herkese vursun. Sonra oda bana vurdu özgür ülkeyiz? Saçma hocam.
Ne videosu ne kanalı neyden bahsediyorsun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

Mustafa Kemal1 yazdı:Karsı tarafın zorlaması sen vurmuyormusun bana youtube kanalında yokmu vıdeo kaldırma ama yda kaldır ss aldım
Kardeşim onun bu adam olduğunu nereden biliyorsun ALLAH AŞKINA? yav YT İp adresi ile normal İp adresi sorgulanır zaten davalık durum olunca çocuk gibisiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
İletişim:

Kao

ArasBeyy yazdı:
Mustafa Kemal1 yazdı:Karsı tarafın zorlaması sen vurmuyormusun bana youtube kanalında yokmu vıdeo kaldırma ama yda kaldır ss aldım
Kardeşim onun bu adam olduğunu nereden biliyorsun ALLAH AŞKINA? yav YT İp adresi ile normal İp adresi sorgulanır zaten davalık durum olunca çocuk gibisiniz.
Sens davalık bır durum beni ikgilendirmi ilkay vurmus sonuc olarak. Texaxda arasbey kım gercek sahsı kımlıgı ??¿ zaten yekta ya ozelden yazdım bır kac ssde toplayıp konuyu netlestırıcem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
İletişim:

Kao

İnsanların karakterleri kimin ne oldugu cok belli oluyormus neyse bu post sılınmez ise yarın whöö ilkay kardeşim konuyu netleştiricektir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ArasBeyy

Kao

Mustafa Kemal1 yazdı:İnsanların karakterleri kimin ne oldugu cok belli oluyormus neyse bu post sılınmez ise yarın whöö ilkay kardeşim konuyu netleştiricektir.
Elinizden geleni ardınıza koymamanızı tavsiye ederim. Alper dediğiniz kişi ile konuşun benmiyim görün? Adamla mga'da konuşabiliyoruz bir tek.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Kao

Mesaj gönderen jottABey »

@Mustafa Kemal1
@ArasBeyy
Beyler uzatmanızın bi manası yok. [@Bilinmeyen Etiket] Abim görünce gereğini yapar iyi geceler dilerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli