Adonya Gaming Saldırılara devam ediyor.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 235
https://www.youtube.com/channel/UCrlgpj ... fJA/videos
2Gün önce arkadaşımın serverine saldırmıştır ve kanalında gözüküyor o video her gün bir saldırı yapıyor hackerim hesabı ortalıkta geziyor milletden icon banner yapıp yetki alınca saldırıyor ve csduraginda yasakalanan kişi hayla csduraginda ıp adresi 213.238.173.251 ts3 adresi **.***.173.203 Tüm serverlerden adam çekiyor. artık sunun tüm panelini kapatın. 4-5 arkadaşlar açmış panel açıp duruyorlar.
[@Bilinmeyen Etiket]
2Gün önce arkadaşımın serverine saldırmıştır ve kanalında gözüküyor o video her gün bir saldırı yapıyor hackerim hesabı ortalıkta geziyor milletden icon banner yapıp yetki alınca saldırıyor ve csduraginda yasakalanan kişi hayla csduraginda ıp adresi 213.238.173.251 ts3 adresi **.***.173.203 Tüm serverlerden adam çekiyor. artık sunun tüm panelini kapatın. 4-5 arkadaşlar açmış panel açıp duruyorlar.
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
https://www.youtube.com/watch?v=gui8BSP ... e=youtu.be
Buda başka birinin çektiği video @CSmiLeFaCe arkadaşın fotosunu kaldırmasaydık hiç..
Buda başka birinin çektiği video @CSmiLeFaCe arkadaşın fotosunu kaldırmasaydık hiç..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Neden 2 kere konu açıyorsunuz ? @redarmygaming konu kilit.
Linklerini gizle |
Sanırsın çok büyük bir şey yapıyor. Veletler üremeye başlamış gene. Kullanıcı hatalarına bir şey yapılmıyor, dikkatli olmanız lazım.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
gerçekten boş işler , @CSmiLeFaCe bide bunların gerçek sesini duysan gülmekten yarılacaksın
, o ayrı bi konu gereken yapılır diye umuyorum. Bide bi efkarlı şarkılar koyuyorlar gören diyecek 3. dünya savaşını başlattılar.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
dalale yı bılırsın tanıdıktır senın oda oyle yapıyo 1 haftada bu kadar hızlı degısım alkıslıyoruzNuriReisHDYoutuber yazdı:gerçekten boş işler , @CSmiLeFaCe bide bunların gerçek sesini duysan gülmekten yarılacaksın, o ayrı bi konu gereken yapılır diye umuyorum. Bide bi efkarlı şarkılar koyuyorlar gören diyecek 3. dünya savaşını başlattılar.

Linklerini gizle |
-
@Mustafa Kemal1 Yaklaşık 2.5 aydır bu işlerle uğraşmayıp youtube ile uğraşıyorum bilen bilir ztn
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
NuriReisHDYoutuber yazdı:@Mustafa Kemal1 Yaklaşık 2.5 aydır bu işlerle uğraşmayıp youtube ile uğraşıyorum bilen bilir ztn

Linklerini gizle |
-
ha Nuri niye cevap vermedin?Mustafa Kemal1 yazdı:NuriReisHDYoutuber yazdı:@Mustafa Kemal1 Yaklaşık 2.5 aydır bu işlerle uğraşmayıp youtube ile uğraşıyorum bilen bilir ztn1 2 yada 3 hafta once texaxa vuran sen degılmısın ?

Linklerini gizle |
-
@ArasBeyy CSmiLeFaCe Ye msj attım inş görür . gerekli şeyi açıkladım. k.g @redarmygaming Kilitlenirse Sevinirim.
Linklerini gizle |