mr.hunter saldırı devam
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 3
mr.hunter saldırı devam
Öncelikle iyi günler. Ben ts226.csduragi.com ve cs241.csduragi.com sahibiyim. Evet orada ismimi Mr.Hunter yapmam doğrudur. Sevdiğim İsimi kullanmanın suç olduğunu düşünmüyorum.Forumdakiyim sorusuna cevap vermedim. Bu arkadaş zaten desem bile video çekerken karşı tarafın sesi gelmemesi gibi birşey yapmış heralde. Çok yakın bi abim server ismini TheBeta yaparmısın dedi (onun serverinin eski ismi) bende yaparım abi dedim. Hunter ben değilim. Konuyu yetkisi olan arkadaşlar kilitleyebilirlermi. Ömer Telli'nin cevabı herşeyin doğrusudur.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
mr.hunter saldırı devam
Biz Kendi aramızda Olayı çozduk soonuc bnm Mr.Hunter Olmadıgım cıktı iyiki panelim kapanmaması ve sw min kapanmamasını arzu ederim 

Linklerini gizle |
-
mr.hunter saldırı devam
Biz Kendi aramızda Olayı çozduk soonuc bnm Mr.Hunter Olmadıgım cıktı iyiki panelim kapanmaması ve sw min kapanmamasını arzu ederim 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
mr.hunter saldırı devam
hunter adlı arkadas benım attım vıdeonun altına ahaha cıldır oro*pu cocugu dıye yorum atmıs saldırdıgı vıdeoyu sılmıs ama su bellı oldu
cs241.csduragi.com
ts226.csduragi.com
ona aıt degılmıs ama forumdan yasaklanmasını ıstıyorum.
cs241.csduragi.com
ts226.csduragi.com
ona aıt degılmıs ama forumdan yasaklanmasını ıstıyorum.
Linklerini gizle |