Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
MERHABALAR ONCELIKLE KOLAY GELSIN ZAR ZOR BIRIKTIRDIGIM PARAYLA PANEL ALMAK ISTEDIM VE ALDIM SATICI BANA KULLANICI ADI SIFRE BIRDE SERVERIN IP NOSUNU VERDI.SAYIN YONETICIM LUTFEN ANLAYIN BENI PANELI ALDIGIMDA SATICI MESAJ ATTI PANELIMI SEN CALDIN DEDI BENDE ALMADIM AMA BAKTIM GIRDIM KENDI PANELIME ADMINLIIGIM SILINMIS SW ISMI DEGISMIS LUTFEN YARDIM EDIN PANELE GIRMEYE CALISTIM OLMADI SIFRE DEGISMIS LUTFEN RICA EDIYORUM ILK DEFA PANEL ALIYORUM VE DOLANDIRILDIM MI BILEMIYORUM SIMDI SW YE BAKIYORUM ISMI DEGISMIS HOLIGAN ZOMBIE YAPMISLAR ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDIN KULLANICI ADI NE VARSA SIZLERE SOYLERIM AMA PANELE AIT TC NO BENIM DEGIL [@Bilinmeyen Etiket]
Baskasindan alirsan dolandirilsin hangi ip olduğu falan soyle mesaj ssleri falan at devir yasak olduğunu icin kapatılabilir server ama senin mağduriyetin giderilmez direk sunucudan alacan
burak cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın 2 gundur moralım cok bozuk ya sw ıp bu 213.238.173.33 aldıgım anda 4 5 saat gectıkten sonra cocuk panelımı sen mı caldın dedı hayır dedım gır kendınınkıne gırıormu dedı gırdım baktım admınlıgım falanda sılnmıs sw ısmı degısmıs panele aıt tc no ve e maılıde bılmıyorum ya ne yapacam elım kolum baglandı
Kiracıların hostingden server satma veya kiralama hakları yoktur ve bu olaydan ötürü senin hostingden hak talebi etmen söz konusu değildir. Serverı sana sattığını iddia ettiğin kişi hakkında csduragi gerekli araştırmayı yapıp işlem başlatacaktır. Verdiğin para olayınıda verdiğin kişiyle konuşacaksın. Ayriyetten server kiralamak istiyorsan csdurağı facebook sayfasına mesaj atabilirsin.
omrümde ilk defa panel aldım daha admınlık bile almamısken dolandırıldım bana verılen kullanıcı cs33com_ali123 sifresini vermezsem dogru yaparım herhalde zaten degıstırmısler sayın yonetıcım panel aldıgım sahısın panelınıde ele geçirmişler ben kendı panelımın tc kımlık numarası ve e mailin kime ait oldugunu bile bilmiyorum