Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

2.İFŞA [DPclan.net] Siz kendinizi açık ettiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
Enes Bekaroglu

Mesaj gönderen Enes Bekaroglu »

Merhaba arkadaşlar, forumda akşam açılan konulardaki sataşma unsurunu gözarda ederek bu haysiyetsiz insanlara cevap bile vermedim. Cevap vermememi fırsat bilerek benim ailemin adına ve ailemdeki insanlara suç atarak rencide ettiklerini gördüm, üstüne ADUKET isimli şahsın benim ailemden biri oldugunu iddaa etmişler bu tarz iftiralara benim karnım tok. Üstüne üstlük bir video daha paylaşıp Samet'in benim ailemde oldugunu soylerken kendi gözlerinden kaçan şeyler olmuş ki bunları izliyen birileri varsa sizinde gözünüzden kaçtıgına eminimdir.

Video'yu çeken şahıs ADDICTED/ADUKET(Yunus)'un teamspeak arkadaş listesinde İbrahim adlı şahısın bizimde dediğimiz gibi Mr.Tassaqsiz oldugunu kendide bu videoda açık etmiştir.

bknz:
Resim

Daha sonrasında videonun 00:39 saniyesine bakarsanız ve video'yu durdurursanız Serkanın ve benim internet ıp adresimizi aldıklarını görüceksiniz. Acaba ıp adreslerimiz neden aldılar ve olayın devamını neden video şeklinde atmadılar. Olayın devamını izah ediyim bir süre sonra DP Klan Teamspeak3deki OssuRanBoqa yani benim paket kaybım bir anda haddinden fazla dereceye geldi ve internet baglantım koptu 2-3 dk sonra modem resleyip geldigimde birkaç kelam daha edildi ve sonucunda teamspeak adresinden banlandık.

bknz:
Resim

Resimlerdede goruldugu gibi bizim üstümüze birşeyler yıkmaya çalışırken inkar ettiginiz olayları kendiniz bizim ellerimize verdiniz bunun için ayrı olarak teşekkür ederim. Bu açtıgım konuylada bu olayı sonlandırmak isterim ama derseniz ki biz biraz daha size iftira atıcaz buyrun atın bizde attıgınız ifşaların hepsini pasifleştiricek goruntulerde var tekrardan teşekkür eder, gereginin yapılmasını arz ederiz...

ve o youtube linki: https://youtu.be/geUMuT6185o

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

serkano

Mesaj gönderen serkano »

ömer tellinin gereğini yapıcağından emınım :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ADDICTED-DP
Server Ip/DNS: Cs19.Csduragi.COM
Clan İsmi: DPClan.Net
İletişim:

Mesaj gönderen ADDICTED-DP »

@serkano Ondan Herkez Emin Rahat Ol

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Osman[EMEKTAR]

Mesaj gönderen Osman[EMEKTAR] »

Geregi Kesinlikle yapılacaktır bence öyle umuyorum Bide diyolar biz saldırı yapmıyoruz ADDICET VİDEOLARIN VAR KARDES HADİ BİZ YALAN SÖYLÜYOZ VİDEOLARINDAMI YALAN O seslerin biz cıkartıyoz dimi o sesi kardes zaten videolar izlendimi kim haklı herkez görür Sizin bu csduraginda barınmanızı istemiyoruz ;)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

olcy
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen olcy »

Zaten adamların isimlerine bakarsanız anlarsınız(illegal) (mr.tasaksız) bunlar normal isimler degil

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Skarter

Mesaj gönderen Skarter »

ADDICET Tanırım Her Servere Saldırıyo Sonrada Plugin Satıyolar Yetkililerin Gereğini Yapmasını Beklerim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli