Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

haksiz yere kapatilan hesap cixx12

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
TuRK3Y
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen TuRK3Y »

Öncelikle konuyu dogru yeremi acdımmı bilmiyorum en uygun acılacak yer burası oldugunu düsündüm acdım konuya gecicek olursak.

[@Bilinmeyen Etiket]

Ben size panelde karsılasdıgım sorunu dile getirdim ve 3 gun aynı hatayı aldıgımı belirttim.Ve halada alıyorum asagiyada aticagim fotografini tarihi gözükür bicimde.Bu hatanın can sıkdıgını dile getirdim.Siz ise tutup haksiz yere elle tutubilinir bir gerekce yokken hesabimi kapattiniz.Üstelik süresiz olarak kapatma sebebi acıklamasındada hakaret icerikli cümle kullanmıssınız. Kullandıgınız hakaret ise [ Gevsek Herif ] asagiyada fotografini atıcagım. Hesabın kapatılması icin bi hakarette taciz icerikli konusmada ailevi kufur veyahut yasaklanacak hicbir sey yapdigimi düsünmüyorum.Ve hesabımın tekrar aktif edilmesini istiyorum.Umarım konu silinip bu hesapda kapatilmaz. iyi forumlar.İyi calısmalar.

Buyrun bunlarda resimler.

Resim

Resim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Hala yanlış yere açıyorsun, konuyu uygun bölüme taşıdım. Bu konuya cevap vermek bize düşmez.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
TuRK3Y
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen TuRK3Y »

CSmiLeFaCe yazdı:Hala yanlış yere açıyorsun, konuyu uygun bölüme taşıdım. Bu konuya cevap vermek bize düşmez.
bilgi icin teşekkür ederim konunun baslangıcındada belirttim zaten konuyu dogru yeremi acdım bilmiyorum diye teşekkürler genede iyi forumlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Aldığın hata için foruma düzgün bir uslubla konu açmayıp, yeter artık 3 gündür bu hatayı alıyoruz, bıktık , doğru düzgün bir açıklama yok dersen buradan süresiz şekilde uzaklaştırılırsın.
Müneccim miyiz biz aldığın hatayı takip edicez ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli