yetkılı olma
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 159
- Server Ip/DNS: cs185.csduragi.com
- Clan İsmi: IPLIKCI GAMİNG
yetkılı olma
forum kurallarını okudum bulamadım yetkılı csduragı formunda gonullu destek nasıl olunuyor
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
yetkılı olma
ALİ yazdı:forum kurallarını okudum bulamadım yetkılı csduragı formunda gonullu destek nasıl olunuyor
Gönüllü destek grubuna;
Forum üyeleri İstek yada talep de bulunarak sahip olamıyor..
Yalnızca uygun görülen daimi forum üyelerine özgü olan bir durum...
Csd Yönetimi , uygun görülen forum üyelerine " G.destek grubuna katılma " talebinde bulunuyor..
"G.destek gurubu" talebinde bulunulan forum üyesi " Kabul / Red " hakkını kullanıyor..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 159
- Server Ip/DNS: cs185.csduragi.com
- Clan İsmi: IPLIKCI GAMİNG
yetkılı olma
Ömer TELLİ yazdı:Merhabalar,
Forumda Destek Ekibi kısmında bizimle çalışacak gönüllü arkadaşlar arıyoruz.
Forumda eklenti kısmının yönetimini üstelenebilecek, counter-strike 1.6 ve csdurağı panel kısımlarında oyunculara/müşterilere yardımcı olabilecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Destek Ekibinde olan arkadaşlar hiçbir şekilde forumdaki diğer üyelerden kendini üstün görmeyip, asıl amacının insanlara yardımcı olmak olduğunu ve bunu yaparken bir zorunluluk, mecburi işmiş gibi görmeyip işini zevkle , içten şekilde yapabilecek kişileri aramıza alacağız.
Ancak burdan belirtmemiz gerekiyor ki , alımlar başvuru usulu olmayacaktır.
Biz forum içerisinde uygun gördüğümüz kişiler ile iletişime geçip ekibimize davet edeceğiz.
Davet ettiğimiz kişi ile ufak bir sohbet sonrası kendisinin isteği ile destek ekibine alacağız
Bir zamanlar böyle bir konu vardı, kaldırmış [@Bilinmeyen Etiket] . Forumun ilk açıldığında gönüllü desteğin hiç olmaması sebebi ile açılmıştı zaten. Ama artık ben varım, redarmygaming var, zaten Ömer TELLİ de ara ara bakıyor. Bu sebeple alım yok şuanda, sadece kendi aramıza muhabbeti iyi güzel olan, güvenebileceğimiz ve az çok bilgili kişileri alıyoruz.
Linklerini gizle |