yeter artık bu hata can sıkmaya basladi 3 gündür bu hatayi alıyorum doru düzgün acıklama yok forumda
dosya yüklerken bu hata dosya silerken bu hata hizli indirme sistemine dosya eklerken bu hata harita yüklerken bu hata nedir bu hata 3 gündür bıkdık artık yokmu bi acıklamasi bunun
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
[@Bilinmeyen Etiket]
http://i.hizliresim.com/P0Dz99.png
Error 504 Gateway time-out
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JussarieL CSGO
- İletişim:
Höh, ben daha yeni az önce aldım. Sabahları ve öğlenleri panelde sıkıntı olmuyor, hatta uzun bi aradan sonra ilk defa bugün gördüm bu hatayı diyebilirim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JussarieL CSGO
- İletişim:
ben size söy söyleyeyim ben 3 gündür bu hata ile karsılasıyorum dün geceden aksama kadar 1 tane dosya yükleyemedmCSmiLeFaCe yazdı:Höh, ben daha yeni az önce aldım. Sabahları ve öğlenleri panelde sıkıntı olmuyor, hatta uzun bi aradan sonra ilk defa bugün gördüm bu hatayı diyebilirim.
can sıkıyor artık bu sorunlar bi türlü bitmek bilmiyor herseyde bi sıkıntı cıkıyor.
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
3 gündür bu hata ile karsılasıp bize ne zaman bildirdin?
Linklerini gizle |