Konudada belirtiğim gibi oylama bozuk csgo yaptık serveri lakin csgo mapları yükledi oylamayda koyduk oylama gelirken map lar görünmüyot [??] bu şekil yazıyo hepsinde sonra map bulunamadı diyip tekrar oylama yapıyor ama mapı kendimiz açında açılıyor hepsi sorunu çözermisiniz
@Fatih ~ EjderYa
Oylama bozuk
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 708
- Clan İsmi: StarX` Gaming
Oylama bozuk
Configs / maps.ini dosyasının içine en az 5 adet harita ismi yaz 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Oylama bozuk
evet ejderha beyin eklentesini kendisi gelip kurdu gayette güzel çalşıyordu sonra csgo_xxx mapları oylama kurdum maplar oylamada görünmüyor map oylamda map ismi yok [???] böyle hepsi sonra harita bulunamda diyip tekrar oylama yapıyor
Linklerini gizle |
-
Oylama bozuk
1. Bu konuya yardım etmeyiz. ve yetersiz açıklamadan kapatırız.bedran254 yazdı:Konudada belirtiğim gibi oylama bozuk csgo yaptık serveri lakin csgo mapları yükledi oylamayda koyduk oylama gelirken map lar görünmüyot [??] bu şekil yazıyo hepsinde sonra map bulunamadı diyip tekrar oylama yapıyor ama mapı kendimiz açında açılıyor hepsi sorunu çözermisiniz
@Fatih ~ EjderYa
2. Oylama bozuk derken ne oylaması serverde birden fazla oylama eklentisi olabilir biz bunu bilemeyiz
3. Konu eksik oldugu gibi başlıkta anlatmıyor.
Yardım isteğinizi anlayamadık lütfen doğru düzgün şekilde derdinizi tam anlatır vaziyette konuyu tekrar açınız.
Linklerini gizle |