Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
gramuz123 yazdı:bende memnunum yok ama 16 da bi fark var yani bunu bizdeki oyuncularimiz clandaki adamlarimizda fark ediyor 16 da degisik bisiy var 15 e dusuyor daha fullenmiyor 36 cok harika ama diyorum ya 36 da cok memnunum hani 2 tane yönlendirmemiz oldugu icin biliyorum bende 22 lere dusunde fullendigini
Yönlendirmelere daha çok yeni başlamışlar player.csduragi vb geliyor bu yüzden map yükelemeleri uzun sürüyor ve cancel diyorlar
Belki bunun sebebi yönlendirme alanların sayısının artması da olabilir. Net bir şey diyemem ama gelen bir oyuncu topluluğu var ise yönlendirme çalışıyordur.
güncellemeden sonra cs'yi açtığımda yön vermiyor dolmuyor kutucuk ip adreslerine giriş yapılmıyor (bazı iplere giriyor) bende bunun hakkında konu açıcaktım yoğunluktan açamıyorum
[@Bilinmeyen Etiket] saat 17.00 civari nuke kayitlari ondan sonra inferno kayitlarina bakabilirmissinz loglara yani cs16.csduragi.com
sadece server d2 de doluyor baska map acinca adam giris yapmiyor servere biliyorum oyuncu satin almiyoruz ama benim baska serverde yönlendirmem daha var orda oyle bisiy olmuyor burda cok degisik 3 e 3 kaldik 10 dk kimse girmedi ve hep oyle oynadik kontrol edermisiniz bir sıkıntı oldugu belli malesef .s
aziz kardeşim bole sıkıntılar 2 3 gundur var aynen server gercekten zor doluyor hele d2 den farkli bi map ac kesinlikle bosaliyor önceden guzeldi niye boyle oldu anlam veremedik [@Bilinmeyen Etiket] Konuyla ilgilenecektir muhakkak