Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

yonlendirme

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
gramuz123
Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com

yonlendirme

Mesaj gönderen gramuz123 »

Cs16.csduragi.com ip sine yonlendirme aldik yalniz server d2 gec doluyor yani saat kac olursa olsun tek tuk adam gele gele doluyor ve d2 den baska bir map actigimizda 15 kisiye dusuyor ve daha da dolmuyor ilgilenebilir misiniz? Rica etsem

[@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

yonlendirme

Mesaj gönderen dozean »

@gramuz123 yüklediğiniz model sound filan varmıdır ? onlara bi fast ftp atın girişler hızlanır ve girişte zorlanan oyuncular kaçmaz unutmayın yönlendirmeden kazandığınız adamları serverde siz tutacaksınız csdurağı size oyuncu satmıyor .!

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gramuz123

yonlendirme

Unlem isareti koymana gerek yok hic bir eklenti kurulu degil yani 1 sn yukleme bile yok serverde giriste

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

yonlendirme

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yönlendirme dakikalı sistemde sanırım, her belli periyotlarda yönlendirme ip değişiyor ve bu böyle böyle gidiyor. Gelen oyuncuyu kazanmak ise size kalmış. Yok bu haritada yön geliyor yok bunda gelmiyor gibi bir şey yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean

yonlendirme

Mesaj gönderen dozean »

@CSMiLeFaCe sanırım sistem ipler sıra sıra evet serveri 25 yapana kadar yönü atıyor sonra başka bir ipe geçiyor diye bilioyurm

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

yonlendirme

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bi arkadaşım daha 24-25 yapıp bırakıyor dedi de serverı hep full çekiyordu.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean

yonlendirme

Mesaj gönderen dozean »

@CSmiLeFaCe panelde yönlendirme dosyalarını karıştırırken ipler sonra 25 yazıyordu
örnek: 213.238.173.1 25 gibi bende burdan bu sonuca vardım sonuçta servere giren klan oyuncuları ve normal ipi tuşlayarak giren oyuncularda var 25 oldukdan sonra fullenmesi kolay :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gramuz123

yonlendirme

Yok hayir demek istedigim anlamadiniz ben inferno veya nuke mapi aciyim server 15 e dusuyor ve oraya kimse daha giris yapmiyor sorunun burda ve o mapin suresi bitene kadar oyle oynuyorum sonra d2 aciyorum 15 dk sonra hafif hafif tatli tatli dolmaya basliyor ama cs36 core sisteminde degil orda hangi mapi acarsam yonlendirme harika calisiyor bu yani

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

yonlendirme

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bir şey diyemem yönlendirme ile ilgili. Alanlar memnun, bende alıyorum yönlendirme ama sizin dediğiniz gibi değil. Evet server bazen 22 lere düşüyor ama 5 dakika sonra fulleniyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gramuz123

yonlendirme

bende memnunum yok ama 16 da bi fark var yani bunu bizdeki oyuncularimiz clandaki adamlarimizda fark ediyor 16 da degisik bisiy var 15 e dusuyor daha fullenmiyor 36 cok harika ama diyorum ya 36 da cok memnunum hani 2 tane yönlendirmemiz oldugu icin biliyorum bende 22 lere dusunde fullendigini

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli