[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
@EmirhanBeyBeta ts3 adı youtube adı ıle mr.hunter bır konu acmıstı konuda bız saldırı atıyormusuz oyle dıyodu yalan. asıl o bıze saldırı atıyormus kendısı saldırı cfg kodluyor oyle dıyodu ve bugun takıldı ts3 u ogrendım gıttım yalan soyluyorsun dıye neler yazdı vıdedo loglara bakılmasını ıstıyorum foruma gırdıgı o ts3tekı ıp sı aynıysa yasaklanmasını ıstıyorum.
bu onun saldırı attıgı vıdeo kalkmadan ızleyın..! https://www.youtube.com/watch?v=lkEF0Q_ ... 2430684674
bu da ts3 de yazdıklarını cektım vıdeo : https://youtu.be/eHY9iPnPHlc
GEREKEN YAPILSIN CSDURAGINA SALDIRRAN YASAKLANSIN..!
buda onun yasagının kalkmasını ıstedı konu : counter-strike-genel/panel-yasagim-hakkinda-t9768.html
saldırı yıyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
-
saldırı yıyorum
Ayy en çok şuna gıcık oluyorum mikrafonu olduğu halde alttan yazıp bide klavye sesi geliyor ya beni bitiriyor.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
saldırı yıyorum
Öncelikle Sen Ve Ortakların. Siz Değilmisiniz Script Bulup Beleş Makine Açıp Millete Ddos Atan? Siz Değilmisiniz Adonya Gaming'e 40 Haneli Bugu Yapıp Serveri Kapattıran. Siz Değilmisiniz Ts'nizde Gururla Paylaşan.Siz Değilmisiniz Yasak Olduğunu Uyarmama Rağmen Ana Panele Çoklu Giriş Yapan.Siz Değilmisiniz Milletin Ts'sine Saldıran? Siz Değilmisiniz Mga Ts'de Gelip Bana Ana Avrat Küfür Eden? Sen Kendini Ne Sanıyorsun İlah Falanmısın? Ana Avrat Küfür Ediyorsunuz. Odalar Açıp ".. Emirhan" "Top Emirhan" Diyen? Siz Değilmisiniz? Ts'nizde Loglardan Bakılır.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2058
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
saldırı yıyorum
ıkı tanesı dısı hepsı yalan hıcbırsekılde bunun dogrulu yok dogrular ana panele 2 kısı gırdık benve 3 yıllık arkadsım yasak oldunu ogrenınce artık gırmıyorum 2- oda actık mga da yalan degıl ama yalan soyledın ıcın odamıza gelmenı beklerdımEmirhanBeyBeta yazdı:Öncelikle Sen Ve Ortakların. Siz Değilmisiniz Script Bulup Beleş Makine Açıp Millete Ddos Atan? Siz Değilmisiniz Adonya Gaming'e 40 Haneli Bugu Yapıp Serveri Kapattıran. Siz Değilmisiniz Ts'nizde Gururla Paylaşan.Siz Değilmisiniz Yasak Olduğunu Uyarmama Rağmen Ana Panele Çoklu Giriş Yapan.Siz Değilmisiniz Milletin Ts'sine Saldıran? Siz Değilmisiniz Mga Ts'de Gelip Bana Ana Avrat Küfür Eden? Sen Kendini Ne Sanıyorsun İlah Falanmısın? Ana Avrat Küfür Ediyorsunuz. Odalar Açıp ".. Emirhan" "Top Emirhan" Diyen? Siz Değilmisiniz? Ts'nizde Loglardan Bakılır.

scrpt mıcrıpt ben anlamam sadece ıp stresserdan kendı arkadaslarıma sakasına vururum sana bıle vurmadım bu kadar yalancı olma ıtırıaf et barı

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
saldırı yıyorum
Not : O Saldırı Dediğiniz Olay Diye Birşey Yok, Siz Kendiniz Say Konuşmasından Eklentilerden Kaynaklanıyor Diyip Eklentilerinizi Değiştirdiniz.
Linklerini gizle |