Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

saldırı yıyorum

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

saldırı yıyorum

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

[@Bilinmeyen Etiket]
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming

@EmirhanBeyBeta ts3 adı youtube adı ıle mr.hunter bır konu acmıstı konuda bız saldırı atıyormusuz oyle dıyodu yalan. asıl o bıze saldırı atıyormus kendısı saldırı cfg kodluyor oyle dıyodu ve bugun takıldı ts3 u ogrendım gıttım yalan soyluyorsun dıye neler yazdı vıdedo loglara bakılmasını ıstıyorum foruma gırdıgı o ts3tekı ıp sı aynıysa yasaklanmasını ıstıyorum.

bu onun saldırı attıgı vıdeo kalkmadan ızleyın..! https://www.youtube.com/watch?v=lkEF0Q_ ... 2430684674

bu da ts3 de yazdıklarını cektım vıdeo : https://youtu.be/eHY9iPnPHlc

GEREKEN YAPILSIN CSDURAGINA SALDIRRAN YASAKLANSIN..!

buda onun yasagının kalkmasını ıstedı konu : counter-strike-genel/panel-yasagim-hakkinda-t9768.html

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Tasarimci v2

saldırı yıyorum

Mesaj gönderen Tasarimci v2 »

Ayy en çok şuna gıcık oluyorum mikrafonu olduğu halde alttan yazıp bide klavye sesi geliyor ya beni bitiriyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

saldırı yıyorum

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Öncelikle Sen Ve Ortakların. Siz Değilmisiniz Script Bulup Beleş Makine Açıp Millete Ddos Atan? Siz Değilmisiniz Adonya Gaming'e 40 Haneli Bugu Yapıp Serveri Kapattıran. Siz Değilmisiniz Ts'nizde Gururla Paylaşan.Siz Değilmisiniz Yasak Olduğunu Uyarmama Rağmen Ana Panele Çoklu Giriş Yapan.Siz Değilmisiniz Milletin Ts'sine Saldıran? Siz Değilmisiniz Mga Ts'de Gelip Bana Ana Avrat Küfür Eden? Sen Kendini Ne Sanıyorsun İlah Falanmısın? Ana Avrat Küfür Ediyorsunuz. Odalar Açıp ".. Emirhan" "Top Emirhan" Diyen? Siz Değilmisiniz? Ts'nizde Loglardan Bakılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

saldırı yıyorum

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

EmirhanBeyBeta yazdı:Öncelikle Sen Ve Ortakların. Siz Değilmisiniz Script Bulup Beleş Makine Açıp Millete Ddos Atan? Siz Değilmisiniz Adonya Gaming'e 40 Haneli Bugu Yapıp Serveri Kapattıran. Siz Değilmisiniz Ts'nizde Gururla Paylaşan.Siz Değilmisiniz Yasak Olduğunu Uyarmama Rağmen Ana Panele Çoklu Giriş Yapan.Siz Değilmisiniz Milletin Ts'sine Saldıran? Siz Değilmisiniz Mga Ts'de Gelip Bana Ana Avrat Küfür Eden? Sen Kendini Ne Sanıyorsun İlah Falanmısın? Ana Avrat Küfür Ediyorsunuz. Odalar Açıp ".. Emirhan" "Top Emirhan" Diyen? Siz Değilmisiniz? Ts'nizde Loglardan Bakılır.
ıkı tanesı dısı hepsı yalan hıcbırsekılde bunun dogrulu yok dogrular ana panele 2 kısı gırdık benve 3 yıllık arkadsım yasak oldunu ogrenınce artık gırmıyorum 2- oda actık mga da yalan degıl ama yalan soyledın ıcın odamıza gelmenı beklerdım :D

scrpt mıcrıpt ben anlamam sadece ıp stresserdan kendı arkadaslarıma sakasına vururum sana bıle vurmadım bu kadar yalancı olma ıtırıaf et barı :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

saldırı yıyorum

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Not : O Saldırı Dediğiniz Olay Diye Birşey Yok, Siz Kendiniz Say Konuşmasından Eklentilerden Kaynaklanıyor Diyip Eklentilerinizi Değiştirdiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli