Serkan ne Yalanı ?
burda kem küüm yapıorsun Yalan felan soyledııgmız yok bizim ben Sımdıye kadar para bugu vs gıbı ne yaptıysam ozur konusu Actım Affetmek ömerbeye düşer gereken yapılır EWT COK PISMANIM BUNU SANADA SOYLUYORUM TIPKI SENIN PISMAN OLDUGUN GIBI UMARIM ANLAMISSINDIR üstüne gelip burda KONU ACIP ınsanların huzurunu bozmaya hakkın yok.
Benım yasagım kalktımı ? suan konusuyorsun hayır.
Makına vs alsam ne olacak sana mı soracam makına ile nereye vurabılecem ? yektanın sattıgı makıne ıle ancak ts3den modem ıp adreslerıne vurmak Denedık de ? veya baska türlü şeyler alacagımı bu senı ne ılgılendırıor kardsm
yalanım varmı dıyorsun kardsm sıkayet konunu acarken bıle başlı basına ts3dekı adamların paylastııgna yorum atıyor Neymiş Para Konusunu kordon herkeze paylastıda mılletın hakkı gitti svleri kapandı vs gibi laf ebeligi yapıyorsunuz
benım hıcbır clanla hıcbır kımseyle bır sorunum yok
Senıde umursamıyorum bıle Takmıyorum Be
tek yaptıgım işten geldıgımde biraz evde nargilemi yakıp kafamı dinlemek ve cs felan oynamak
konumu actım Gercektende pısmanım 2 3 ay oncesı yaptıklarımdan dolayı Tüm csd Helallik istedim
affetme konusuna gelınce
Herkez 2. şansı hakedebilir.
Şimdi cevap atma kardesım ılgılendırmıorsun benı lütfen.
Yasaklı Kullanıcı Bildirimi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480
Akıllı bıdık neden o zaman sunucum yok diyorsun sunucum var ama özür diliyorum desen arkanda olurum ama yalan söylüyorsun konuyu açma sebebin korku benim videoyu paylaşıcağımı bilmen gerekir kimin huzurunu bozuyorum ben çıksın sölesin kusura bakma derim engellerim adamı biter ben hiçdeğilse adam gibi ortaya çıkıp yaptım dedim senin gibi yalan atmadım sunucun var yok diyip özür konusu açıyorsun yasağın kalkarsa bu konuları ortaya dökücem 42 revival olucak yasağın kalkarsa olmassa benim adımda serkan değil
Link: | |
Linklerini gizle |
Gerekli forum üslubunun aşıldığını düşünerek ve forumun huzuru ve kalitesi açısından konuyu sadece Ömer'bey'in cevabına bırakmak için kitliyorum.
Linklerini gizle |
-
-
-
Ula Serkan 1025 portuna vurmak nedir bu arada konu kilitlenmemiş @redarmygaming
Linklerini gizle |
-