okey kardesım senle sıkıntım yok ıyı forumlar.dozean yazdı:@Mustafa Kemal1 hocam anasayfayı yeniliyorum neyler yeni neyler şey ilgimi çekeni yorum atıyorum bukadar basit siz sunucu kiralarken sözleşmeyi kabul ediyorsunuz fakat burada haberimiz yok diyorsunuz özel olarak bilgilendirmek mi lazım anlamadım ki ?
Ana Panele Çoklu Giriş.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Ana Panele Çoklu Giriş.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ana Panele Çoklu Giriş.
EmirhanBeyBeta yazdı:Benim sizle bir sıkıntım dahi yoktu. Zaten sizin asistanlarınız captanlarınız başta olmak üzere bütün kurucular biliyor. O 40 haneli bugu. Ve sizde başka de deneyip çökerttiniz. Ve siz değilmisiniz milletin ts saldıran. Siz değil misiniz Attack makine kuran?Mustafa Kemal1 yazdı:@dozean nıye her saldırı konusunda varsın allah askına benım hıcbır sıkıntım yok mr.hunter nıckıyle tsme gırıp ılkaya yanı whöö te saldırı ıcın bır kac tavsıye verıcem demıs whoo de tamam demıs gondermıs eger saldırdı felen dıyorsan ss at emırhanbeybeta mr.hunter yada loglardan bakıp gorebılırsınız tsye gırınce konusmalar gozukuyorsada hepsıne bakınız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Ana Panele Çoklu Giriş.
Server ip ve TS ip adresleri ise altta.
CS 1. 6 SERVER ADRES = 213.238.173.136
TS3 SERVER ADRES = ts112.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ana Panele Çoklu Giriş.
ımzamda yazıyo haklı bız oldumuz ıcın sıkıntı yokEmirhanBeyBeta yazdı:Server ip ve TS ip adresleri ise altta.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ana Panele Çoklu Giriş.
Siz serveri alırken kos koca karşınıza sözleşmeyi gösteriyorlar. Orda tik de atıyorsunuz. Hem kabul ediyorsunuz hemde haklıyız diyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Ana Panele Çoklu Giriş.
Ben Bu İlkay Adlı Kişiyim Cs136 Ts112.csduragi.com'un Sahibiyim Öncelikle Kanaldan Bütün Videoları Silmek Akıllıca Ve Attack Makine Kurmak Suç Deil Serverlere Saldırmak Suçtur Ve Hiçbir Servere Saldırdıgımın Kanıtı Yokki 1 Tane Servere Bile Saldırmadım Ben Kendi Serverimle İlgilenen Birisiyim Ve Benim Serverimin Dolması Bazı Kişilere Batıyorsa Gereksiz Gereksiz İşlere Başvurucaktır Bu Konuda Bizi Uyardıgını Söyleyen Mr.hunter Adlı Arkadaşımız Csduraginda Saldırı Cfg'si Ve O Atılan Youtube Kanalında Saldırı Videosu Çeken Birisiydi Bukadar Boş İnsanlar Varken Benim Serverime Konu Açan Birisi Budur Benim Yanımda 2 Gün Durup Sizin Gibi Arkadan Bıçaklayanları Cok Gördük Kendimizi Yedirmeyiz KaoSGaminGTR Saygılar Sunar : ))
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ana Panele Çoklu Giriş.
o konuda dıcemı zaten dedım yasaksa gırmeyızEmirhanBeyBeta yazdı:Siz serveri alırken kos koca karşınıza sözleşmeyi gösteriyorlar. Orda tik de atıyorsunuz. Hem kabul ediyorsunuz hemde haklıyız diyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
- İletişim:
Ana Panele Çoklu Giriş.
belkı bundan sonra konu acarım sslerle felen olabılır neyse konuyu saptırmayalım yasagın yenı kalkmısEmirhanBeyBeta yazdı:Başka konu zaten olamaz?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Ana Panele Çoklu Giriş.
@EmirhanBeyBeta bu konudan birşey çıkacağını zannetmiyorum uyarı mahiyetinde serverleri sıfırlanabilir kesin değil tabi normal uyarılanada bilir kapanma gibi bişey söz konusu olmaz ( bence ) .
Linklerini gizle |