Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Hakkımda yapılan iddalar ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

ceyhunreis

Mesaj gönderen ceyhunreis »

@ElysiumBey karın agrısı dıon benım ss mı gordum ben bısı demeden dahıl olmusum bıde soyle dusun senın ts ne nıye jotta dıye bırı saldırı yapmıyor bızımkıne saldırıyor bızm niye karnımız agırmasın bıde sadece konusmanın basını atmıssın buda benden olsun konusmanın tamamı :D https://www.youtube.com/watch?v=Q1GBi05G7ms

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Mesaj gönderen jottABey »

E ceyhunreis kardeşim ozaman saldırının olduğu an değilde neden 1-2 ay sonra bu fotoğrafı koyuyorsun ? he

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ceyhunreis

Mesaj gönderen ceyhunreis »

@jottABey ben saldırı oldugu zamanda attım ama konuyu duzgun acmamısım heralde onaylanmadı sana ordada belırttım benım bır ılgım yok bu konuyla sen dahıl emıtssın benı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

o değil ben koyuyorum akıllı insan bu kadar sustuğumu içimi döktüğümü belirtiyorum anlamıyormusun sen ingilizce atayım dur aynı şeyi tekrarlayıp durma görüntü kirliliği yapıyorsun

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Simon Kjaer

Mesaj gönderen Simon Kjaer »

@serkan ebcin Benim Konuyla Ne Alakam Var.Yasaklı Kullanıcı Değilim.Olaya Tarafsız Bakıyorum.Adamlar Hatasını Anlamış Helalliğini Almış ve Ömer Bey'den İzin İstemiş.1 Ay Boyunca Forumda Kurallara Uygun Aktif Olursan Yasağın Kalkar Demiş.Forum Mesajlarına Baktım Kurallara Uygun Şekilde Aktif Olmuş.Sen De Yasaklıydın.Hatanı Anlamışın Özür Dilemişin.Ben Seni De Tebrik Ettim.Tarafsız Şekilde Bir Konuya Bakın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Zamanında Serkan Da Sövdü? Ana Kattı Bacı Kattı? Şuan Yasaklı Değil.Konu Açıp Yardımcı Oluyorsun.O Konunu Dahi Samed Açmasa Açmıcaktın.Zoruna Gittiği İçin Eskileri Kattın. Zamanında Samed'de Sövdü? Oda Eskiden Ana Kattı Bacı Kattı? Şuan Affedilme Yolunda.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

emirhan konuyu iyi oku samet bana sövüyor diye değil hem forumda görüntü kirliliği yaptığı hem haksızlık olduğunu düşündüğüm için konuyu açtım emirhan ayrıyetten ben özür konusu açmasam samet saldırılarına devam ederdi damarları şişti madem haklısınız bekleyin ömer beyin cevabını madem yazdınız ona neden forumda kirlilik yapıyorsunuz neden söylimmi damarınız şişti jotta konuyu okumadan konu açtın yine ceremesini çekiyorsun şuan BEN YİNE SÖYLÜYORUM KONUMU İYİ OKUYUN İÇİMİ DOKTUM BEN BEDEL ODEDIM BEDEL ODEMEDEN SALDIRI YAPARAK HAYLA BILE BOS KIRLILIK YAPARAK YASAĞI KALKMASI YUZUNDEN ACTIM KONUYU INGILIZCE CEVIREBILIRSINIZ

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Kirlilik Derken Ne Kirliliği? Görüntü Kirliliğinden Kastınız Nedir? Gram Anlamadım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Mesaj gönderen jottABey »

@serkan ebcin daha fazla konuma yorum atmanı istemiyorum. Konuyu kilitlermisin @redarmygaming . Ömer Abim Gerçeği anlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

ben atıcam noldu gerçekleri konuşunca zorunamı gitti ? gereği yapılıcaktır konu kilitlenir zaten konuşucak birşeyiniz kalmayınca böle dara düşüyorsunuz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli