Hakkımda yapılan iddalar ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 951
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Öncelikle herkese selamun aleyküm. Bildiğiniz gibi DayilaR GaminG'in kurucusuydum RobinHooD Adlı şahısa panelime attığım yüzünden kapanmıştı. 28 Aralık 2016 'da. Buyrun fotoğraf.
Ben o Mesajı 28 aralık gecesi attığımdan eminim.Saten [@Bilinmeyen Etiket] Abime paneldende yazmıştım eskiden olan şeyi yeni gibi gösterecek demiştim.
Ve dier görüntüye gelelim TeamSpeak3 adreslerine saldırı gerçekleşmiş birisi jottA S*ker diye herkesi banlamış.
Bu Ceyhunreis adlı arkadaşın teamspeak3 adresine saldırı gerçekleşmiş. Bunu benim yaptığımı idda etmişti o fotoğrafı neden şimdi atıyorsunuz ? önceden atmadınzıda ? bana attığı mesaj bu 1-2 ay önce.
Bu forumda birsürü arkadaşım oldu düşman olduğum kişilerle arkadaşlık dostluk kurdum serverlerden özürümü diledim.Bunu yapmanız bence yanlış saten Ömer Abim gerekeni yapacağından eminim.
Ben o Mesajı 28 aralık gecesi attığımdan eminim.Saten [@Bilinmeyen Etiket] Abime paneldende yazmıştım eskiden olan şeyi yeni gibi gösterecek demiştim.
Ve dier görüntüye gelelim TeamSpeak3 adreslerine saldırı gerçekleşmiş birisi jottA S*ker diye herkesi banlamış.
Bu Ceyhunreis adlı arkadaşın teamspeak3 adresine saldırı gerçekleşmiş. Bunu benim yaptığımı idda etmişti o fotoğrafı neden şimdi atıyorsunuz ? önceden atmadınzıda ? bana attığı mesaj bu 1-2 ay önce.
Bu forumda birsürü arkadaşım oldu düşman olduğum kişilerle arkadaşlık dostluk kurdum serverlerden özürümü diledim.Bunu yapmanız bence yanlış saten Ömer Abim gerekeni yapacağından eminim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son jottABey tarafından Cmt Mar 25, 2017 7:12 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
zaten konuda 1 ocakta olduğu yazıyor iyi oku ayrıca konuda bugüne kadar sustuğumu içimi döktüğümü belirttim ben yukardakide biliyor herşeyi sorun yok
Linklerini gizle |
-
jotta samed oncelıkle ben senmısın dıye sordum konu actım onaylanmadı ne yazıkkı onaylansa ne olup olmadıgını gorucektık ve bitane plugın ıstemısım sen o konu zannetıp yanlıs konuya msj atmıstın
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
@jottABey Kardeşim Burda Eski Tarih Oldugu Görülüyor Zaten Arkadaş Burda [@Bilinmeyen Etiket] nin Şahsına O Kadar Küfredilmiş Ve Sen Ben Bunları Yazdım Diyorsun Bu Konuya Açıklık Getirilsin .
Linklerini gizle |
-
Sizde bir karın ağrısı var serkan ebcin ve ceyhunreis sen bu forumda 10larca konu açıp başta Ömer TELLİ'ye ve herkesin anasına bacısına sövmedinmi ? Çok Eskilerdeki olay Bu Hatırlarsanız
Linklerini gizle |
-
Burda jottABey 1 aydır forumda yardımcı oluyor herkese. Şurda adamın yasağının kalkmasına 1-2 gün kala neden böyle birşey yapıyorsunuz ? adamın peşini bırakın artık.
Linklerini gizle |
-
Sizde bir karın ağrısı var serkan ebcin ve ceyhunreis sen bu forumda 10larca konu açıp başta Ömer TELLİ'ye ve herkesin anasına bacısına sövmedinmi ? Çok Eski Bir Tarih'de ...
Linklerini gizle |
-
@serkan ebcin Sen De Yasaklıydın.Küfür Falan Sen de Ettin.Yasağın Da Kalktı.
Linklerini gizle |
-
heh geldı arkadaş bende nerde dıyordum kjaerde geldı
konumu ıyı oku ole yorum at

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
@Simon Kjaer serkan ebcin herkezden özür diledi affedildi csdurağına yardımda bulundu affedildi.
Linklerini gizle |