Forum kurallarına göre Konu tamamen büyük HARFLERLE YAZILAMAZ. Ama şikayet konularındada durum muhafazası için forumun gidişatını bozmamak ve forumda görüntü kirliliği olmaması için yorumunuz KALDIRILMIŞTIR.named yazdı:KARDESİM BİZİM SİZİN SWYE SALDİRDİGİMİZ FİLAN OLMADİ İFTİRAYİ USTUMUZE ATİPDA SW KAPATMAYA CALSİMAYİN LUTFEN
cs65 den gelen saldırılar
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Link: | |
Linklerini gizle |
Üslup takıntımız ve forum kuralları takıntılarımız(!) Bu sıralar daha da fazla olmaya başlamıştır. Üslup eksikliği yüzünden yorumunuz kaldırılmıştır. Devam Ederseniz Uyarı cezası alabilirsiniz.baskanbey yazdı:hayırdır noluyoz bea cs244 sahibi benım durduk yere yanıma ortak aldım Ugurbey diye 100 tl attı bana oda cs65le dusmanmıs o saldırmıs ana panel ugurda oldugu icinde girmiş tir. benım alakam yok adam 100 tl attı ynaıma aldım ana panel verdım o saldırmıs benım sadırıyla alakam yok mahalle gamıng cs65 le aramız ıyı
Linklerini gizle |
@baskanbey
Yorumunuz Forum kurallarına uymamaktan dolayı kaldırılmıştır.
Yorumunuz Forum kurallarına uymamaktan dolayı kaldırılmıştır.
Linklerini gizle |
Konu Ömer Bey'in ip karşılaştırması sonucunda verdiği karar ve attığı yorum üzerine Çözüme bağlanıp kitlenmiştir.
Linklerini gizle |