Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Panel veya yetkileri olmadıgı halde servere gelip saldırı yapıyor ve bu durum canımı çok sıkmaya basladı bu konunun uzuerine gidilmesi ip adreslerinin karsılastırılması ve eger cs65 dekiler saldırı yapıyor ise serverlerinin kapatılmasını istiyorum
EmirhanBeyBeta yazdı:Benim Anlamadığım Niye Hep Siz?
Forum kurallarını oku senin her benım serverıme atılmış iftirada konulara ziplaman yanlış usblunu takın ve ek olarak ip adreslerden belli olur diyoruz hadi iyi forumlar sanada
EmirhanBeyBeta yazdı:Benim Anlamadığım Niye Hep Siz?
Forum kurallarını oku senin her benım serverıme atılmış iftirada konulara ziplaman yanlış usblunu takın ve ek olarak ip adreslerden belli olur diyoruz hadi iyi forumlar sanada
evet olur bunu yapanın en ufak yetkisi (kayıtlı üye) var ise uyarı alabilirsiniz.
bakalım hocam ORDA ENES ! DİYE Birini gördüm banlistte bızım tsmıze yönetim nickiyle gelip yetkı almaya calısıyordu banlayip banlayip ip deiştirip geliyordu bakalım hocam ip karsılasmasından herşey cıkar
Zıplamak? Neden Başkasını Şikayet Etmiyorlar? Neden Onları Değilde Sizi? Ayrıca Ben Size Değil Bu Tür Konulara Giriş Yapan Herkesin Konusuna Yorum Yapıyorum.