Yetkiler bence gitmez gözükmüyor sadece panelde knkvanessaaa yazdı:biz daha map degiştirmedik her hangi gibi bir sorun yok serverda şuan mapı degiştirirsek büyük ihtimal yetkiler calışmıcak o yüzden yetkililer acıklama yapana kadar veya sorun düzelene kadar aynı mapta devam edicez
yine panelmi sıfırlayacagız ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1192
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Userlerı bırak hocam. Onlar 1 der 2 der. Ben sizin Server de o kadar uğraştım. Ne 1i ne 2si her tsde her csde gördüğümde söylerimcixx12 yazdı:@KaoSBeY2 hic bakma bana bende hattinden fazla plugin model vs. .vs war csgo rütbe sistemi war userlerin rütbem sıfırlanmıs dertleri ile ugrasmam walla![]()

Linklerini gizle |
Panel gider bunda sıkıntı yok, panele erişemezsiniz önemli değil. Mühim olan o panelde sizin olan ayarı değilde başka bir ayarı görmeniz, bunu gördüğünüz zaman problem olur. Ben ikinci öğretimim ayriyeten okulda uzman öğretmenin yanında staj yapıyorum, bi geldim tonlarca mesaj gelmiş, bir sıkıntı olduğunda hemen galeyana gelmişsiniz, bunların hiçbirinin bir önemi yok. Panel ile sunucu farklı yerlerde. Panel bazlı bağlantı kopukluğu oluşmuş sanırım ve bunun sonucunda panel gitmiş, ama sizin dosyalarınız güvende. Siz bir müdahalede bulunmadığınız sürece o dosyalara öyle kolay kolay zarar gelmez. Neyse, ben gelene kadar zaten sıkıntılar çözülmüş sanırım. Konu silinenlere taşınmıştır, iyi forumlar. Konuşmak isterseniz bu konuyu panel bölümüne yeni konu açarsınız düzgün bir şekilde bol bol konuşulur.
Linklerini gizle |