OzeLTim Pro Gaming cs35.csduragi.com
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 64
Özeltim ailesi olarak bütün csduragi oyuncularına ve sever sahiplerine selamlar.
1.5 Aydır csduragindayız. Clanımızın kuruluş tarihi 2004 yılıdır.Bu yüzden clanımızda yaş ortalaması baya yüksektir
Güzel oyun ve güzel sohbet ortamı arayanları severımıza bekliyoruz. ts: ts180.csduragi.com ip: cs35.csduragi.com
1.5 Aydır csduragindayız. Clanımızın kuruluş tarihi 2004 yılıdır.Bu yüzden clanımızda yaş ortalaması baya yüksektir
Güzel oyun ve güzel sohbet ortamı arayanları severımıza bekliyoruz. ts: ts180.csduragi.com ip: cs35.csduragi.com
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
ARKDASLAR SERVERE GİRDİM MAPLER OLSUN OYUNCULAR OLSUN HARIKLAR EGLENCELI GUZEL BIR SERVER AYRIA ADMIN KARDESLERIMIZIN ADMIN ABILERIM MUHHABETLERI COK IYI ABI KARDES GIBILER HER GUN 16/16 CEKEN BIR SERVER HARIKASIN OZELTİM!!
ARKADASLAR GELMENIZI TAVSIYE EDERIM BU DEGERLI ABILERIMIZI VE KARDESLERIMIZI KACIRMAYALIM BU OZELTIMI KACIRMAYALIM İYİ GUNLER 

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com
Oncelik olarak sevgi saygida kusur olmayacak bir serverdir kendi serverim olmasina rahmen onlarla sohbet muhabbet etmeye her zaman gittigim bir yerdir Brothers clani olarak basarilar diliyorum iyi geceler 

Linklerini gizle |
-RED ARMY | GAMING 'olarak Başarılarınızın Devamını Diliyoruz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
-
Completed Ailesi Olarak Başarılar Dileriz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
-
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 64