iyi gunler hocam cs122.csduragi.com bu ürünü yenı aldım fakat hic bir modu kullanamıyorum pro olsun ıstıyorum olmuyor hıc bır mod aktifde etmemısım zombie olsun zm modu acıyorum acılıyor map hata verıyor cokuntu oluyor server yardım ederseniz sevinirim paneldende ıyı anlıyorum ama yapamadım
selamun alykum usta full mod serverim fakat zombie escapemodu yoktur neden olabılır acaba ben serveri aslında onun icin kıralamıstım fakat umdugum gibi cıkmadı nasıl yapabılırım lutfeen yardım
cumalican1251 yazdı:selamun alykum usta full mod serverim fakat zombie escapemodu yoktur neden olabılır acaba ben serveri aslında onun icin kıralamıstım fakat umdugum gibi cıkmadı nasıl yapabılırım lutfeen yardım
walla kurulumunu bılmıyorum usta zararda vermek ıstemıyorum satın alıp benımde deıl kıralıktır cunkı coker moker yardımcı olabılcekmısınız nasıl yapabılırım ?
cumalican1251 yazdı:walla kurulumunu bılmıyorum usta zararda vermek ıstemıyorum satın alıp benımde deıl kıralıktır cunkı coker moker yardımcı olabılcekmısınız nasıl yapabılırım ?
Kiralık ama para verdiğiniz mühdetçe sizin , ve ben escapeden anlamam bio ve jail alanım.