sanırım bunu paylaşmıyorsun kendin kuruyorsun seninle nasıl iletişim kurucam ?CSmiLeFaCe yazdı:Alias cfg ler var internette, onların kullanıp kullanılmadığını tespit ediyor eklenti.
alias koruma
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JussarieL CSGO
- İletişim:
alias koruma
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 294
- Server Ip/DNS: 213.238.173.189
- Clan İsmi: JussarieL CSGO
- İletişim:
alias koruma
forum üzerinden özel mesaj attım sizeCSmiLeFaCe yazdı:Forum üzerinden mesaj atın
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.13
- Clan İsmi: MetanGaming
alias koruma
Merhabalar;CSmiLeFaCe yazdı:Forum üzerinden mesaj atın
Konunuz üzere isteğimi dile getirmek istedim.Serverimiza cok fazla alias kullanan oyuncular giriyor,bu server icindeki huzurumuzu bozuyor,sizden ricamiz bu eklentiyi kurmaniz.Size özelden msj atamiyoruz lütfen bu isteğimizi geri cevirmeyiniz. Cs13.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
alias koruma
Kolay gelsin @CSmiLeFaCe müsait olduğun bir zamanda bana da yardımcı olur musun?CSmiLeFaCe yazdı:Forum üzerinden mesaj atın
Linklerini gizle |
alias koruma
Artık kurulum yapmıyorum. Müsait olduğum bir zamanda eklentiyi güncelleyip Ömer TELLİ ye atacağım, oda panele atacak. Oradan yüklersiniz.
Linklerini gizle |