Silah ses...
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Silah ses...
Butun silahlarin model hasar vb ayarlarini yapicaz.
Ve oyle sma dosyasina sesi ekliycez ugrastirir.
Hic ugrasma bence..
Hic ugrasma bence..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Silah ses...
Merhaba,
Sırf post kasmak için bilmediği konularda yorum yapan arkadaşlara aldanmayınız.
Buyrun .sma dosyasını direk yüklüyorsunuz.
.ini dosyasının içinde hem model yolu hemde sound yolu var. Modelleri değiştirmek istemez iseniz siliniz.
Sesleride kendinize göre ayarlayın.
Örneğin m4a1 silahının sesini değiştirmek istiyorsunuz
"sound/weapons/m4a1_unsil-2.wav" "sound/csnortomi/m4a1_unsil-2.wav"
bu satırdaki kırmızı ile aldığım yeri silmeyeceksiniz diğer devam eden sound yolunu değiştireceksiniz.
İyi günler.
.ini dosyasının içinde hem model yolu hemde sound yolu var. Modelleri değiştirmek istemez iseniz siliniz.
bu satırdaki kırmızı ile aldığım yeri silmeyeceksiniz diğer devam eden sound yolunu değiştireceksiniz.
İyi günler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Silah ses...
Cok düz mantikcisin, 13,14 satirlik kod cevrimiyle sadece sesi degistirebilirsinPaZee yazdı:Butun silahlarin model hasar vb ayarlarini yapicaz.
Hic ugrasma bence..
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
Silah ses...
teşekkür ederim usta ama bu silah model değiştirme plugini bunu biliyorum sadece model değişiyor fakat sesler değişmiyor bunda öyle biliyorum denemiştim. yüklemeyi yapıyor ama sesleri aktif etmiyorduTasarimci v2 yazdı:Merhaba,
İyi günler.
Linklerini gizle |
-
Silah ses...
biliyorsanız söyler misinizseypa yazdı:Cok düz mantikcisin, 13,14 satirlik kod cevrimiyle sadece sesi degistirebilirsinPaZee yazdı:Butun silahlarin model hasar vb ayarlarini yapicaz.
Hic ugrasma bence..
Linklerini gizle |
Silah ses...
Zaten hazir yapilmis var @Tasarimci v2 konuda belirtti yok illa ben senden istiyorum dersen ilkindi vaktini bekle
Linklerini gizle |
-
Silah ses...
Evet sagolsun tasarimci arkadasimiz atti daha denemedim ama denicem sende atabilirsen sevinirim alternatif olurseypa yazdı:Zaten hazir yapilmis var @Tasarimci v2 konuda belirtti yok illa ben senden istiyorum dersen ilkindi vaktini bekle
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Silah ses...
Bakıyorumda herkes bilmediği bir konuda hoca kesilmiş...
Silahın atış sesleri hariç diğer sesleri degiştirilebilir fakat atış sesleri degiştirilemez.. Modelin .qc dosyasına atış sesi eklemeye kalkarsanız eklediğiniz ses ile orjinal ses aynı anda cikar ve sesler karışır... Bunun yanında pazeenin dediği gibi eklenti ile tek tek tıpkı bir ekstra item silahı gibi ayarlanabilir bu da uğraştırır...
Silahın atış sesleri hariç diğer sesleri degiştirilebilir fakat atış sesleri degiştirilemez.. Modelin .qc dosyasına atış sesi eklemeye kalkarsanız eklediğiniz ses ile orjinal ses aynı anda cikar ve sesler karışır... Bunun yanında pazeenin dediği gibi eklenti ile tek tek tıpkı bir ekstra item silahı gibi ayarlanabilir bu da uğraştırır...
Linklerini gizle |