amxxsuper hatalı
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 535
- Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
- İletişim:
amxxsuper hatalı
Merhabar Cs23.csduragi.com da bız hıc bır mudahale etmememıze ragmen amxxsuper acık olmasına ragmen calısmamaktadır ve yazılı olan admınlıkler oyun ıcıne gırılsede hıc bır sekılde admın olarak gorunmemek tedır gerek steam gerek no steamdan gırsek bıle oyuna amxsuper eklentısının kapalı olmasıyla alakalı dıye dusunuyorum ben bu olayı sıze zahmet bakarmısınız cunkı bız buradan hic bısı yapamıyoruz server sıfırlamakta ıstemıyorum 1 seneyı gectı bu ayarlar kurulalı ve ayarların bozulmasını ıstemıyorum ! sımdıden tesekkur ederım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
amxxsuper hatalı
Merhabalar,
Serverınızı sıfırlamak istemiyorsanız dısardan kendiniz amx super kurmak zorundasınız. Genel bir konu mevcut oradan diğer sorunlarınızı yazabilirsiniz
Serverınızı sıfırlamak istemiyorsanız dısardan kendiniz amx super kurmak zorundasınız. Genel bir konu mevcut oradan diğer sorunlarınızı yazabilirsiniz
Link: | |
Linklerini gizle |