Roobinhood
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Roobinhood
at yalanı görelim inananı bare yaptıysan hata yaptım de pişmanım de neyse ben birşey demiyorum
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Roobinhood
@RooBiNHooD Efsanesi Öyle Diorsunda Bi Ara Adınıza Şikayet Konusu Açılmıştı Bu Kanal Paylaşıldı Burda 5 Dakika Sonra Tüm Videolar Gizlenmişti Ona Ne Demeli Madem Bağlantınız Yok ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Cakkgal Gaming
Roobinhood
Bir De O Kanalda Başkasının Adı Yazıyor.benim Adım Değil Ordan Da Anlaşılabilir Kanalın Benim Olmadığı.Ben Yalanlar Söylemiyorum.Eskiden Ben De Saldırı Atıyordum.Benim Nickimle Kanal Açmış Konuştum Videoları Kaldıracaktı Ve Paylaşım Yapmayacaktı Benim Nickimle.Paylaşım Yapmıyor Ama Videoları Kaldırmamış.Benim Elimde OLan Bir Şey Yok.Konuştum Tamam Dedi.Doğru Olmadığını Gereksiz Olduğundan Saldırı İşlerini Bıraktım.Yasağım Kalkarsa Allah(c.c) ' ın İzniyle Server Ts Alıp Türkiye Dünya Sıralamasına Gireceğim Eskiden Olduğu Gibi.
Linklerini gizle |
-
Roobinhood
@RooBiNHooD Efsanesi Burda Kimin Ne Oldugunu Bilmeyen Yok Kardeşim Kendini Temize Çıkarmaya Çalışıosun Sonuçta Yasağının Kalkmasını İstiyorsun Ama Bilen Biliyor Neyin Noldugunu .
Linklerini gizle |
-
Roobinhood
@serkan ebcin Ben Gerekeni Yaptım.Helalliğimi Aldım.Forumda da Konu Da Açtım Mail Olarak da Ömer Bey' e Yazdım.Ve Forumda Aktif Olarak Üye Oldum.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
Roobinhood
Beyler artık uzatmasanız.Eğer yasaklıysa bile forumdan Ömer TELLİ görünce yasaklar. Uzatıcaksanızda özelden yazışırmısınz.
Linklerini gizle |
-
Roobinhood
@RuthLeSsS Forum Kurallarına Uygun Yorum Atarsan Sevinirim.Başkasının Hakkında Yalanlarla İleri geri Konuşamazsın.Forum Kurallarına Uygun Konuşuyorsanız Konuşurum.
Linklerini gizle |
-
-
Roobinhood
Aynen Gereksiz Uzatıyorlar.Ömer Bey' e Mail Yoluyla Konuştum.Forumda Aktif Olduğum Süreyle Yasağımın Kalkabileceğini Söyledi.
Linklerini gizle |
-
Roobinhood
Saldırı İşleri Eski De Kaldı.Forumda Yararlı Konular Açıp Yararlı Yorumlar Atıyorum ve Atacağım.Yanlış Bir Şey Yapmıyorum Şuan.Gereksizce Uzatmayın Konuyu.
Linklerini gizle |