Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Roobinhood

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

Roobinhood

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

O ss'lerde benim olmam gibi bir durum olamaz. 1 haftadır modemım bozuk zaten attın ssede guvenilmezki senin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

RooBiNHooD Efsanesi
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Cakkgal Gaming

Roobinhood

Mesaj gönderen RooBiNHooD Efsanesi »

@Mustafa Kemal1 ve @dozean Yalanlar Atıp Duruyorsunuz.Kanıtlarınız Yok.Benim Elimde Ss Vardı Attım.Attığım Ss Tahmini 2 3 Hafta Önceydi.İstediğiniz Kadar Gereksiz Yorum Atın Uğraşmıyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Roobinhood

Mesaj gönderen dozean »

@RooBiNHooD Efsanesi kanıt yok diyor sen imperial den neden atıldın çünkü imperial klanında saldırı attığın için klana uyarı geldi sende atıldın hatta onun kiniyle imperial i ifşaladın ve kapandı "Saldırı olursa bizden bileceksiniz" "RooBiNHooD" buda benim sloganım dimi ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

dozean
Server Ip/DNS: 213.238.173.48
Clan İsmi: Ayyildiz Tim

Roobinhood

Mesaj gönderen dozean »

@RooBiNHooD Efsanesi ss in arkasına sığınıyorsun atsana şu ssleri bizede görelim KANITLARINI .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Roobinhood

Mesaj gönderen ulyoS »

@dozean @Mustafa Kemal1 aslında saldıranları bende sevmem veya yasaklı kullanıcıları amma velakin çoğu kullanıcı beni sevmekte ve YASAĞIMIN olduğunu önceden bilmemekteydi bende özür dileyerek affettirdim kendimi benim Gözümde o kadar insanın tabikide canı sıkıldı veya hakkı yendi saldırıldığı için boş işler zaten ama ÖZÜR DİLEMEK BENCE Erdemliktir. Tabi sizede hak vermekteyim yanlış anlamayın sadece ERDEMLİKTİR diyorum o kadar

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

Roobinhood

Sabahtan beri söylüyom at diye ben kimseyle öyle bir konuya girmem zaten hele bu roobinhood'sa işim olmaz ben sadece olanları söylüyorum..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

Roobinhood

alpersoylu34 yazdı:@dozean @Mustafa Kemal1 aslında saldıranları bende sevmem veya yasaklı kullanıcıları amma velakin çoğu kullanıcı beni sevmekte ve YASAĞIMIN olduğunu önceden bilmemekteydi bende özür dileyerek affettirdim kendimi benim Gözümde o kadar insanın tabikide canı sıkıldı veya hakkı yendi saldırıldığı için boş işler zaten ama ÖZÜR DİLEMEK BENCE Erdemliktir. Tabi sizede hak vermekteyim yanlış anlamayın sadece ERDEMLİKTİR diyorum o kadar
Abi senin bana zararın olmadı olmazda zaten ilkindede yazdım saldırıp dalga gectigi ve hala bunu savunmakta ben ona hayret ediyorum allahın bildigini kuldan saklarsa eline ne geçicek?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

RooBiNHooD Efsanesi
Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
Clan İsmi: Cakkgal Gaming

Roobinhood

Mesaj gönderen RooBiNHooD Efsanesi »

@Mustafa Kemal1 Hala Gülüyorum Sana Yalanlara Devam Ediyorsunuz Gereksiz Bir Şekilde Konuyu Uzatmaya Çalışıyorsun.Attığım Sslerin yanı Sıra Forumdan Gönderdiğiniz Mesajlar Da Var Sslerin Yanında.Dediğim Gibi Sizle Uğraşmıyorum. @alpersoylu34 Teşekkür Ediyorum Kardeşim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Mustafa Kemal1
İletişim:

Roobinhood

What dedin forumda kime mesaj attım ben ? Sanamı yada senin hakkındamı boş yapma.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Roobinhood

Mesaj gönderen ulyoS »

Arkadaşlar Ömer bey şuan uğur'u düşünüyor yani bekliceğiz ve zaman göstericek şimdilik boş yere birşey demeyelim kırmayalım kimseyi

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli