Saldırı şikayet
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Saldırı şikayet
Pandora ali 2016 yaz sezonu zamanlarında Cs28 i kiralamıştı. Eskiden ticket bölümünde oto foruma yönlendirilmiyordu Serkanında dedigi gibi panellere saldırıp baska serverlerin ana panelinden ticket atarak ömer beye küfürler ederek serverleri kapatmaya felan calısıyorlardı.
şikayet üzerine felan Serveri kapanıp kiraliga cıktıktan sonra mga ya gitmisti.
Simdi ise eski serveri serkanda oldugu ıcın Yektaya oraya saldıralım felan demiştir muhtemelen yektalarla fixlettigimiz scriptler yEKTADA Fixlettk demiştir..
zamanında kendı serverı kapatılan pandora Akıl sıra intikam olaraK serkanın serverine saldırmayı planlıyordur.
şikayet üzerine felan Serveri kapanıp kiraliga cıktıktan sonra mga ya gitmisti.
Simdi ise eski serveri serkanda oldugu ıcın Yektaya oraya saldıralım felan demiştir muhtemelen yektalarla fixlettigimiz scriptler yEKTADA Fixlettk demiştir..
zamanında kendı serverı kapatılan pandora Akıl sıra intikam olaraK serkanın serverine saldırmayı planlıyordur.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
Saldırı şikayet
@KoRdON*!!.`[S]`* reis dediğim gibi işte ikon ayarlıyorduk script filan istediler yekta ben fixlettim csdurağına saldırı işleriyle işim olmaz filan dedi orda kapattılar konuyu benim script mikrofon kesiyor filan oyüzden istedi komple kapatacak script lazım filan dedi işe yarar mı bu bilgi bilemem.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
Saldırı şikayet
@dozean
ya işte dedigim gibi Herzmaanki bos yapan ali Akıl sıra servere saldırı yapacak yarım akıllı .)
o scriptleri fıxlettıgımz ıcın yekta dedigi dogru. adam cs felan girmior zatn Ts3 satışları vs yapıor okadar
ya işte dedigim gibi Herzmaanki bos yapan ali Akıl sıra servere saldırı yapacak yarım akıllı .)
o scriptleri fıxlettıgımz ıcın yekta dedigi dogru. adam cs felan girmior zatn Ts3 satışları vs yapıor okadar
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Saldırı şikayet
@serkan ebcin Kardeşim En Fazla 2 Gün Vururlar Sonra Engellenir Rahat Ol Saldırı Yaparak Bi Yere Varamazlar .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Saldırı şikayet
User kaybedmeye degmez kac kısı sahıt olmus.YeKTaBEYy yazdı:@serkan ebcin Kardeşim En Fazla 2 Gün Vururlar Sonra Engellenir Rahat Ol Saldırı Yaparak Bi Yere Varamazlar .
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Saldırı şikayet
@Mustafa Kemal1 Aynen Kardeşim Haklısın Ama Engellenicek Birşeydir Bu Büyük İhtimal [@Bilinmeyen Etiket] Bey Görürse Konuyu Sorun Çözülür Diye Umuyorum
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
Saldırı şikayet
UmarımYeKTaBEYy yazdı:@Mustafa Kemal1 Aynen Kardeşim Haklısın Ama Engellenicek Birşeydir Bu Büyük İhtimal [@Bilinmeyen Etiket] Bey Görürse Konuyu Sorun Çözülür Diye Umuyorum
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480
Saldırı şikayet
düşünceleriniz için haklı olduğunuzu belirterek söylüyorum asıl anlatmak istediğim kanıt yok ama adamlar yasaklı saldırıyor barınıyor barınması onun yuzsuzlugu fakat ispatlamamızmı lazım illa saldırıor işte adamlar zaten yönetim ekibinin işi başından aşkın sunucu güncelleme vs ama bır söz için server kapatılıcak değil notlarda varsa veya log varsa hanedan gaming cs28 zamanında tıcket atarak soven panel kapattıran bır klandı yasaklandı bu en ufak şey saldırı yapmalarını saymıyorum bu saldırı olaylarını arttırıcaklar ne kadar fix yese serverleri kapansada yapar bunlar önemli olan asıl çözüm
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Special Forces
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2480