Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Kiralık ip hakkında?

Server almadan önce kafanıza takılan soruları bizlere sorabilirsiniz , nasıl server alınacağını detayları ile öğrenebilirsiniz.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
obiradanali

Kiralık ip hakkında?

Mesaj gönderen obiradanali »

Benim anlamadıgım şöyle birşey var yaklasık 1 bucuk haftadır takip ediyoruz ben ve klanımdaki oyuncularım. csfullmod olan ipnin ertesi günü veya diger günü kiralıga cıkması gerekirken kiralıga cıkmıyor 3-4 gün gecince bir klan adı hemen yapılıyor veriliyor gibi birşey oluyor nedense bu ön iplerde oluyor arka iplerde problem olmuyor onlar hemen ertesi günü kiralıga cıkıyor. 24 saat bekliyoruz geceli gündüzlü eger baska bilmedigimiz şeyler varsa söyleyin boşa beklemeyelim... :? :( :shock: :shock:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Kiralık ip hakkında?

Mesaj gönderen ulyoS »

Kast etmeye çalıştığın şey imkansız öyle ille olamaz çıkıyor kardeşim ben kaç kere gördüm 1 saat öncede boş ip çıkmıştı doğru bakamıyorsunuz
En son ulyoS tarafından Pzr Mar 05, 2017 10:01 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jottABey
Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
Clan İsmi: DayilaR JB
İletişim:

Kiralık ip hakkında?

Mesaj gönderen jottABey »

ÖN İPler 25'e kadar bildiğim kadarıyla banka yoluyla kiralığa çıkmadanda verilebiliyor sadece banka yoluyla.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Kiralık ip hakkında?

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Ön IP gördüğünüz zaman facebook sayfasına mesaj atmalısınız. Çünkü ön IP adresleri herkese verilmiyor öyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala