PAZAR GÜNÜ KİRALIK İP?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 26
PAZAR GÜNÜ KİRALIK İP?
PAZAR GÜNLERİ DA KİRALIK İP CIKIYOR MU? KAC TANE CSDURAGI FULLMOD SERVER VAR KAC GÜNDÜR BİR TANE DAHİ CIKMADI ONLARDAN BEKLİYORUZ YAKLASIK 1 HAFTADIR?
Link: | |
Linklerini gizle |
PAZAR GÜNÜ KİRALIK İP?
başlığın hepsini büyük yazmak yasak , Kiralık ipler genelde gece 12-3 arası çıkar
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 512
- Clan İsmi: RevivaL Gaming
PAZAR GÜNÜ KİRALIK İP?
öncelikle forum kurallarına uygun konu açınız.
http://www.csduragi.com/counter-strike- ... erlar.html
Burayı kontrol etmelisiniz bugun cıkmadı yarın cıkmadı diger gün cıkar hızlı olmalısınız sürekli kontrol edin Sabah saatlerınde cıkıyor diye bılıyorum..
http://www.csduragi.com/counter-strike- ... erlar.html
Burayı kontrol etmelisiniz bugun cıkmadı yarın cıkmadı diger gün cıkar hızlı olmalısınız sürekli kontrol edin Sabah saatlerınde cıkıyor diye bılıyorum..
Linklerini gizle |
-
PAZAR GÜNÜ KİRALIK İP?
normalde pazar günü tatil günü ama istisnalar oluyor yinede kontrol edin heran çıkabilir
ayrıca forum kurallarına uygun konu açınız
ayrıca forum kurallarına uygun konu açınız
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 26
PAZAR GÜNÜ KİRALIK İP?
Forum kurallarını okumayı unuttum cok özür dilerim arkadaslar. Ve gece 12 - 3 arası felan alakası yok sabah cıkıyorda kac tane kac gündür full mod var bilerek mi ön ip cıkarmıyolar anlamadım. Ve sadece pazarda çıkıyor mu onu merak ettim ona göre beklicez
Linklerini gizle |