channel ıd
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1782
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
channel ıd
Channel ID yi nasıl ogrenebilirim ?
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
@Tasarimci v2
@TunnS[C]
@CSmiLeFaCe
@redarmygaming
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
-
-
channel ıd
Mesela Normal ts3 e baglanınca hosgeldinize giricek ama kanal ıd yazınca oyundan /ts3 yazınca istedigim kanala atıcak onun bi channel ID si varmış onun sayesinde oluyormus her odanınki farklı
@Tasarimci v2
@alpersoylu34
@Tasarimci v2
@alpersoylu34
Linklerini gizle |
-
channel ıd
o Channel İd' değil Hangi Kanalı Standart Yaparsanız Böyle Oluyor ama oyundan ts3 yazanlarıda başka odaya atmaz. yani anlıcağın normal girenler hoşgeldinize giriyorken oyudnan girenler clan alıma giremez direk anca şöyle olur bir bot yaparsınız Ts3te yetkisi olmayan kişileri direk Clana alıma atar öyle bir bot alınır..
Linklerini gizle |
-
-
channel ıd
Botsuz değil işte
mesela Sunucu ismi "[~ Texas # Gaming JailBreak Efsanesi ~]-[~ Cs27.Csduragi.com ~]" diyelim sende botu böyle isimde yaparsan sanki sunucu atmış gibi görünür

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs.mrgaming.org
- Clan İsmi: MR Gaming
- İletişim:
channel ıd
Aynı eklentiyi ben de kullanıyorum, zaten tüm sunucularda var galiba. Dediğin /ts3 yazınca istediğin channel id'ye atma olayını ben de yapmak istedim, ama malesef channel idyi hiçbir yerde bulamadım.
Aramadığım forum kalmadı, hatta 3-4 tane yabancı forum dolaştım ts3 kendi forumu dahil. Sürüm farkından falan bahsettiler ama nafile. Hala bulabilmiş değilim.
(Bilmeyenler için arkadaşın kastettiği unique id veya default odaya bağlanma olayı değil. Her kanalın kendi idsi varmış bunları eklentiye tanımlayınca o odaya bağlanıyor. Ama şehir efsanesi gibi bir şey herhalde bulan yok
)
Aramadığım forum kalmadı, hatta 3-4 tane yabancı forum dolaştım ts3 kendi forumu dahil. Sürüm farkından falan bahsettiler ama nafile. Hala bulabilmiş değilim.
(Bilmeyenler için arkadaşın kastettiği unique id veya default odaya bağlanma olayı değil. Her kanalın kendi idsi varmış bunları eklentiye tanımlayınca o odaya bağlanıyor. Ama şehir efsanesi gibi bir şey herhalde bulan yok

Linklerini gizle |