Bind atımı...
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Bind atımı...
Farklı bir hostingdeki sunucuya girmişsinizdir, bizde V tuşuna bind atamazsınız.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Bind atımı...
Atamazsiniz diyorsunuz da atan atıyor mesela bir server de n görmüştüm x görmüştüm falan ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
Bind atımı...
Ömer bey bazi zombi serverlerinde v tuşu ile lazer kuruluyor bu olay lazer plugininin icinemi gomuk bilmiyorum ama ayri bind pluginimi bilmiyorumÖmer TELLİ yazdı:Farklı bir hostingdeki sunucuya girmişsinizdir, bizde V tuşuna bind atamazsınız.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Bind atımı...
Daha kımın bınd yapamazlar demesı lazım bılmıyorum adam sunucu sahıbı kendısı dıyor V tusuna bınd yapamazlar.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bind atımı...
Sen olayı cok yanlıs algılamıssın z x c n m j tuslarına bınd serbestmasquerade yazdı:Atamazsiniz diyorsunuz da atan atıyor mesela bir server de n görmüştüm x görmüştüm falan ?
Linklerini gizle |
-
Bind atımı...
Tamamda yapan var diyoruz sen anlamiyonmu ters terste konusma ya duzgun yorum at yada atmaTunnS[C] yazdı:Daha kımın bınd yapamazlar demesı lazım bılmıyorum adam sunucu sahıbı kendısı dıyor V tusuna bınd yapamazlar.
Cs59 ve 55 de v ile lazer kurulmasi lazimdi
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Bind atımı...
benım yorumlarım neden yanlıs anlasılıyorkı ben ters yorum atmadım v tusuna bın atılamaz ben daha once cso emotıon ıcın v tusunu denedım yıne olmamıstı.
Bıde yapan var dıyorsun ıp at bakalım ıste nere ımıs ben de merak ettım zm serverse gıder hepsıne bakarım tek tek v tusu bıldıgım kadarıyla bındlenemıyor
Bıde yapan var dıyorsun ıp at bakalım ıste nere ımıs ben de merak ettım zm serverse gıder hepsıne bakarım tek tek v tusu bıldıgım kadarıyla bındlenemıyor
Linklerini gizle |
-
-
- İletişim:
-