Bind atımı...
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 429
Bind atımı...
Merhaba arkadaşlar , bazı serverler " O ve V " tuslarina bind atabiliyorlar . Diğer tuslara atiliyor diye biliyorum ama onlara nasil atiyorlar acaba bilgi verebilecek arkadaşlar varmi bu konu hakkinda . Şimdiden tesekkurler iyi forumlar..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
Bind atımı...
Mesela Örneğin O tuşunda buyequip Var Ama V Tuşuna Bind Atamama Sebebın Normal Standart Klavye Hali Yani Default Klavyede V tusunda Hiçbirşey Yok.Bunu Kullanarak V ye Bind Atamazsın Yani.
Linklerini gizle |
-
Bind atımı...
Yorumun için teşekkur ederim. Ama her atamasi olan tusada yon verilmiyor diye biliyorum mesela " F , R " tuşları gibi onlarada herhangi bir işlem yapamıyoruz sanırım. Bazı serverler " V " tusuna atama atabiliyor denk geldim. Bu " V " tuşu ataması eminim çoğu arkadaşın ve benim gibi bir çok kişininde işine yarayacağını duşunuyorum .Blue yazdı:Mesela Örneğin O tuşunda buyequip Var Ama V Tuşuna Bind Atamama Sebebın Normal Standart Klavye Hali Yani Default Klavyede V tusunda Hiçbirşey Yok.Bunu Kullanarak V ye Bind Atamazsın Yani.
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
@caddegarge
Rica etsem sizlerde fikirlerinizi paylaşırmısınız. Herkese teşekkurler.
Linklerini gizle |
-
-
Bind atımı...
Yorumun için teşekkürler.Tasarimci v2 yazdı:z x c n m j tuşları serbest.
Evet bunlari bilmekteyim ve yapabiliyorum fakat benim sorum " V " dediğim gibi tekrar söylüyorum bende yapilmiyor diye biliyordum fakat bazı serverlerde denk geldiğim için ve arandığınıda bildigim icin sormak istedim eğer bir çözümede ulaştırabilirsek çoğu kişinin sorununu çözüme ulaştıracağımızı düşünüyorum .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Bind atımı...
Bilader her tusun bir anlami vardir. M chooseteam gibi ama v nin yok diye biliyorum ondan atayamazsin
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
Bind atımı...
@CsKolik
Madem V Tusuna Bindli Bir Server Varsa İP yi Özelden Atabilirmisin ? Bakayım Sorun Hangi Tarafta ? Sende Olabilir Mesela V yi Hooka Filan Kendi Elinle Bindlemişindir.
Madem V Tusuna Bindli Bir Server Varsa İP yi Özelden Atabilirmisin ? Bakayım Sorun Hangi Tarafta ? Sende Olabilir Mesela V yi Hooka Filan Kendi Elinle Bindlemişindir.
Linklerini gizle |
-
Bind atımı...
Yapanlar var gorur belki yardimci olurlarTunnS[C] yazdı:Bilader her tusun bir anlami vardir. M chooseteam gibi ama v nin yok diye biliyorum ondan atayamazsin
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs42.CsDuragi.COM
- Clan İsmi: DayilaR JB
- İletişim:
-
Bind atımı...
Ipleri bilmiyorum ama zombiydi normal birkac serverdede denk geldimBlue yazdı:@CsKolik
Linklerini gizle |