NuriReis CSD'de BARINIYOR Güncel !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
HAyır swnin asıl sahıbı benim arkadasım nueireis deil
Adam sadece reklam yapar die aldı yanına baskası yuzunden kımsenin emeği alınmamalı.
Adam sadece reklam yapar die aldı yanına baskası yuzunden kımsenin emeği alınmamalı.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 847
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
@Mustafa Kemal1 nurireis sahibi veya değil kurucu ama senin arkadaşın gene suçlu yasaklı birini barındırıyor yetmez mi ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
- Clan İsmi: kaoS GamınG
- İletişim:
-
@Mustafa Kemal1 şakamısın dostum anlamadım ki ben
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Ordaki Nuri'nin NuriReis Olduğu Nerden Belli? Hadi Geçtim O Serverın Sahibi Kaos Gaming'de Takılıyor.Ben Şahsen Yaz Başından Beride Her Ts'de Görüyorum. Daha Affedilmedi Diye Bu Adam Oyun Oynıyamıcak Mı.Benimde Panelim Kapatıldı.Çoğu Yerde Panelim Var.Adam Affedilme Sürecinde. Şahsi Görüşüm Sizin Aranızda birşey Yaşandı Ve Bunu Böyle Dile Getiriyorsunuz
Linklerini gizle |
-
@EmirhanBeyBeta siz nekadar konuyu başka yere çekmeye çalışsanızda Ömer TELLİ neyin ne olduğunun farkında konuyu kirletme.
Linklerini gizle |
-
@EmirhanBeyBeta forumda Ömer TELLİ server açamaz diyor bende rastgele ts161 giriyorum ve bunu görüyorum tesadüf ve şahsi meseleyle ne alakası var adam yasaklı zaten
Linklerini gizle |
-
Her NuriReis bu nurimi? kardeş? açıklasana azcık nerden biliyorsun illa bu adamın nurireis olduğunu? ve o adamın nereden biliyorsun bildiğini eğer nurireis'se ? mesela bende geleyim sizin ts3te yetki satın alayım ismimi Dal*le yapayım sonra arkadaşım gelsin Dalale cs25 te takılıyor ifşa ifşa diye paylaşsın?EmirhanBeyBeta yazdı:Ordaki Nuri'nin NuriReis Olduğu Nerden Belli? Hadi Geçtim O Serverın Sahibi Kaos Gaming'de Takılıyor.Ben Şahsen Yaz Başından Beride Her Ts'de Görüyorum. Daha Affedilmedi Diye Bu Adam Oyun Oynıyamıcak Mı.Benimde Panelim Kapatıldı.Çoğu Yerde Panelim Var.Adam Affedilme Sürecinde. Şahsi Görüşüm Sizin Aranızda birşey Yaşandı Ve Bunu Böyle Dile Getiriyorsunuz
Linklerini gizle |
-
Bu arada yasaklı diye oynayamama gibi birşeyimi var? gelir komuta geçer eder SERVER SATIN ALMASI YASAK ŞUAN.
Linklerini gizle |
-
@alpersoylu34 nurireis neden hep videolarını coldfire de çekiyor veya neden herkez coldfire üzerine yürüyor demek ki birşey var yalan birşey olsa kendi serverimden olurum bunu Ömer TELLİ başka bir konuda başka bir kişiye belirtti şikayet ederken kendi serverinizden olmayın diye sunucu sahibi farkındaysan videoya iyi bak.
Linklerini gizle |