öncelikle Merhaba Ben CS 58 Ve Ts49 un Sahibiym İs Nedeniyle Pek Fazla Swye giremiyom Şeyle İlgilenemiyom Yani Sw kendi kendine gidiyor. Pek fazlada plugindende Anlamiyom yani kısacası swyle ilgilenicek Swye bakabilecek ortak Arıyorum Ha eğer bu csduragi Forumunda yasaksa Şimdiden herkezden ve Omerteliden özür diliyorum ama amacım swmle ilgilenicek ciddi yaşı büyük güvene bilecegim bi adam bulmak
Lütfen ciddi ve yaşı büyük Gelmek Bu yolda benle devam etmek isteyenler Ts49.csduragi.com adresinde beni bulabilirler eğer orda deilsm birilerine söylesinler wpden msj atarak bana ulaşabilirler bende mobilden tsye bağlanıp konusurum Cs58.csduragi.com ts49.csduragi.com
Serverimle İlgilenecek Ortak Ve Adam Ariyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
-
" Ha eğer bu csduragi Forumunda yasaksa Şimdiden herkezden ve Omerteliden özür diliyorum ama amacım swmle ilgilenicek ciddi yaşı büyük güvene bilecegim bi adam bulmak " evet yasak böyle konu açmak ki buradakilerin çoğunun kendi serveri mevcut böyle teklife evet diyeceklerini sanmam. mesela ben 6 server ile uğraşmaktayım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
kimseye kolay kolay güvenme derim ana panelini hiç kimseye verme
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
Kardeşim Zaten Anapanelin Başka Birine verilmesi yasak Benim Amacım Swmle İlgilenicek Birini Bulmak Çünkü ben İs nedeniyle Giremiyom
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yakında..
- Clan İsmi: Roblox Gaming