Panel Logs hatasi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 950
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
Panel Logs hatasi
Panelde Logs dosyası var içinde bir tane daha logs dosyasi var ve onun içinde error yada log yok yani ama boyutları 73 artıyor ben logları göremiyorum
geçen gün logs klasörünü sildim birdhaa klasörü oluşturdum böyle oldu şimdi silemiyorum silerken dediği hata şu
HATA
Geçersiz dizin veya DEFAULT dizin silmeye çalıştınız. logs içindeki logs dosyasida aynı bu hatayı veriyor ?
[@Bilinmeyen Etiket] Efendim siz anlarısnız ben ftp den silemiyorum birşey yapamıyorum bugda kaldı sanırsam logları göremiyorum göremeyincede silemiyorum silemeyince lag olabiliyor sv de ?
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
geçen gün logs klasörünü sildim birdhaa klasörü oluşturdum böyle oldu şimdi silemiyorum silerken dediği hata şu
HATA
Geçersiz dizin veya DEFAULT dizin silmeye çalıştınız. logs içindeki logs dosyasida aynı bu hatayı veriyor ?
[@Bilinmeyen Etiket] Efendim siz anlarısnız ben ftp den silemiyorum birşey yapamıyorum bugda kaldı sanırsam logları göremiyorum göremeyincede silemiyorum silemeyince lag olabiliyor sv de ?
@redarmygaming
@CSmiLeFaCe
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: T.Knight Gaming
- İletişim:
-
-
-
Panel Logs hatasi
ben loglarimi göremiyorum serkan ebcin sıkıntı o bir hata olsa göremicem ?
Linklerini gizle |
-
Panel Logs hatasi
Abi herşeyde server sıfırlıyoruz Ömer bey halledemez mi panelde bug var yani bir kerede fast download etmiyor diyor sıfırladım hep sıfırlıyorum
Linklerini gizle |
-
Panel Logs hatasi
logs klasörünü sildikten sonra panelden logs klasörünü geri siz oluşturdunuz dimi? Panelden kendi kendine oluşturmasını beklemediniz. Eğer panel bu logs klasörünü oluşturursa sıkıntı oluşabiliyor.
Linklerini gizle |
-
Panel Logs hatasi
efendim benim yetkim yetmiyor ki logs klasörünü sileyim ? o yüzden
[@Bilinmeyen Etiket] düzeltebilir ben şimdi 1 log klasörü için paneli sıfırdan kurmam zaman alır 1 kere fast download yüklemiyordu o yüzden sıfırladım yani sorun benden kaynaklı olabilir ama benden kaynaklıysa benim çözmem lazım default hatasi veriyor ben karışamıyorum o yüzden yardım edebilen olursa sevinirim. çünkü panelde hata çıkıyor çözüm ney sıfırlamak yani 3 gündür plugin kuruyorum araştırıyorum sürekli ama tekrardan kurmak beynimden vurulmuşa dönerim
[@Bilinmeyen Etiket] düzeltebilir ben şimdi 1 log klasörü için paneli sıfırdan kurmam zaman alır 1 kere fast download yüklemiyordu o yüzden sıfırladım yani sorun benden kaynaklı olabilir ama benden kaynaklıysa benim çözmem lazım default hatasi veriyor ben karışamıyorum o yüzden yardım edebilen olursa sevinirim. çünkü panelde hata çıkıyor çözüm ney sıfırlamak yani 3 gündür plugin kuruyorum araştırıyorum sürekli ama tekrardan kurmak beynimden vurulmuşa dönerim
Linklerini gizle |