semihkerim31 yazdı:MrGaming Farki diyelim beyler.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.NumanKaya yazdı:XenLab olarak Başarilarinizin Devamini Dileriz..

Özenmek istersin benzetirsin, hatta gelir bizzat kendim tebrik eder özelden yardımcı bile olurum, bunun örnekleri var. Ama onların yapmış oldukları başka bir şeydi. Bize ait olan maskotu bile çalıp insanlara biz özenmeyiz özendiririz diyorlardı, bana ait olan eklentilere kendi isimlerini yazıp sağa sola kuruyorlardı, bizim ismimizi duyunca da terbiyesizlik yapıp küfür ediyorlardı. Kim olduklarını gösterdik geçtiğimiz günlerde, akılları başlarına geldi az çok. Hatta forumdan bile sınırsız uzaklaştırma aldılar. Artık böyle bir sorunumuz yok çok şükür, gene eskisi gibi bir grup lüzumsuz insan olarak kalacaklar.
Ek olarak; bize saygı duyup bizimle olan ip adresleri çok var, eklenti konusunda yardımcı oluyorum boş zamanlarımda ama şu sıralar yoğun olduğum için artık foruma yönlendirmek zorunda kalıyorum. O IP adreslerinin bazıları burada yazılı http://www.gametracker.com/search/cs/?s ... 1.0#search
Her birine özelden atmış oldukları tebrik mesajları için teşekkür ederiz. Bu yolda hep beraberiz.