plugin Bilgi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 950
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: [K]ra[L]iye[T]
-
plugin Bilgi
peki ts3 gelebilir misin başka pluginlerde sıkıntı yaşıyorum jbmenude falan ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
plugin Bilgi
Kardeşim ama karı burada paylasacaksin isi olmayan bakacak adamın tek isi sen veya forum değil adamı yormaya gerek yok illaki çözüm bulunacaktır az anlayış göstersen iyi olur hayırlı aksamlar
Linklerini gizle |
plugin Bilgi
Özelden kimseye yardımcı olmuyorum, bütün sorunlarınızı foruma konu açarak belirtiniz.
Linklerini gizle |
-
plugin Bilgi
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(39) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "DMG_GRENADE")
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(387) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(978) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(1425) : warning 225: unreachable code
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(2081) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/RuLings_JBMenu.amx (compile failed).
Böyle bir sıkıntı alıyorum ? nasıl yardımcı olurusn bana bu konuda
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(387) : warning 233: symbol "client_disconnect" is marked as deprecated: Use client_disconnected() instead.
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(978) : warning 217: loose indentation
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(1425) : warning 225: unreachable code
//cstrike/addons/amxmodx/scripting/RuLings_JBMenu.sma(2081) : error 037: invalid string (possibly non-terminated string)
1 Error.
Could not locate output file /cstrike/addons/amxmodx/plugins/RuLings_JBMenu.amx (compile failed).
Böyle bir sıkıntı alıyorum ? nasıl yardımcı olurusn bana bu konuda
Linklerini gizle |