Panel Kapanmis (Önemli)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1264
- Clan İsmi: Masquerade
Panel Kapanmis (Önemli)
Ts1 benimdi biri kurucu olup kiralamaya kalkışmış ömer de paneli falan kapamış simdi sifreyi unuttum dan e posta TC kimlik yazıyorum boyle bi panel bulunamamaktadır diyor napabilirim yardim eder misiniz onemli
E posta AhmetCd55@gmail.Com
[@Bilinmeyen Etiket] @CSmiLeFaCe
E posta AhmetCd55@gmail.Com
[@Bilinmeyen Etiket] @CSmiLeFaCe
Link: | |
Linklerini gizle |
Panel Kapanmis (Önemli)
TS1 Şebeke Gaming'in değil mi? CS1.CSDuragi.Com onların olduğu için onlara verildi.
Linklerini gizle |
-
Panel Kapanmis (Önemli)
Hayır maalesef öyle değil Şuan onların Onlardan Önce benimdi Masquerade Gamingin di yani bi velet kiraliga çıkardığı için kapandı panel de kapandı
Linklerini gizle |
Panel Kapanmis (Önemli)
Teeee ne zamandan beri ŞebekeGaming de orası, o zamana kadar neredeydiniz?
Linklerini gizle |
-
Panel Kapanmis (Önemli)
Okul başladığı için oyunu birakmistim TS nin kapandığını biliyordum ama ancak panele hic girememiş tim clan toparlanmak istiyince bi bakım dedim giremedim sifremo unuttum da e posta tc kimlik no yazdım ancak boyle üyelik bulunamadımı ne boyle bise diyor
Linklerini gizle |
Panel Kapanmis (Önemli)
Şimdi sana şöyle söyleyeyim. Bu paneliniz dün kapansa gelin yazın buradan falan ama baya olmuş ve bayadır da Şebeke Gaming de. Onlardan alınıp size bu TS verilemez. Bu benim düşüncem, [@Bilinmeyen Etiket] de aynısını diyecektir, siz bu zamana kadar nerelerdeydiniz diye. Mail at, facebook sayfasına yaz, anca öyle iletişime geçebilirsin, forum üzerinden bu tür konulara yardımcı olunmuyor.
omer@csduragi.com
omer@csduragi.com
Linklerini gizle |
-
Panel Kapanmis (Önemli)
Yanlış anladiniz galiba ben ts1 istemiyorum şuan panelim açılsın yeter server acacaz panelim açılmadigo için acamiyoruz ve elimde başka TC kimlik ile acım dicem başka TC kimlik no yok iste o yüzden panelin açılmasını istiyorum
En son masquerade tarafından Pzr Şub 19, 2017 10:34 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
Panel Kapanmis (Önemli)
Siz TS1 deyince bende zannettim özellikle o ip adresini istiyorsunuz. Tamam o zaman, omer@csduragi.com adresine mail atın yada CSDurağı facebook sayfasına mesaj atın. Forumdan bu tür konulara yardımcı olunamıyor.
Linklerini gizle |
-
Panel Kapanmis (Önemli)
faceden attimda mesaj bakmadı o yüzden burada görür diye yazdım zaten e posta attım simdi görür isallah
Yardımlarınızı için teşekkürler genede
Yardımlarınızı için teşekkürler genede
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Panel Kapanmis (Önemli)
O birileri dediğiniz kişilerin sorumluluğu size ait olduğu için paneliniz kapatılmıstır.
Tekrar aktif ettim
Tekrar aktif ettim
Linklerini gizle |