Ömer Bey Bakar Mısınız
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 8
Ömer Bey Bakar Mısınız
Ömer Bey ben RooBiNHooD . Biliyorum aramız eskiden beri iyi değil attığım saldırılar olsun.Şimdi Uuzun Zamandır da Saldırı Atmıyorum.Cs Durağı'ndan yasağım kalktığında sw ts alacam. Biliyorsunuz Affetmezler Gaming de bi hafta da Türkiye 4. olmuştuk.Şimdi Klanım Sağlam. Rank kasıp Dünya Sıralamasına Girmeyi İstiyorum.Saldırı konusunda Uzun Zamandır Saldırı İşleriyle Uğraşmıyorum. Her Şey Eski de kaldı. Saygılarımla
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: T.Knight Gaming
- İletişim:
-
Ömer Bey Bakar Mısınız
Anlamıyorum ? Kalitelisiniz diyorsun ama Saldırı atıyorsun Ömer TELLİ'nin adına küfürlü şarkılar çıkartıyorsun ? Yine son karar Ömer beyin ama ben olsam bilmiyorum ilgilenmezdim senin ile yasağınıda kaldırmazdım sanırsam..
Linklerini gizle |
-
Ömer Bey Bakar Mısınız
Ah bide forum kurallarını okusalar. Konuyu silinenlere taşıyorum.
Ayriyeten, özür dilemeniz gereken asıl kişiLER sizden dolayı mağdur olan ip sahipleridir. Ömer TELLİ bu konuda oldukça hassas. Ben affederim ama onlar affetmez ise sizin burada yeriniz yok dediğini bilirim. Tamam, önce Ömer TELLİ den özür dilemeniz gerekiyor ama sizden dolayı mağdur olanlara ayıp olmasın diye önce onlardan özür dilemeniz ve kendinizi affettirmeniz lazım.
Ayriyeten, özür dilemeniz gereken asıl kişiLER sizden dolayı mağdur olan ip sahipleridir. Ömer TELLİ bu konuda oldukça hassas. Ben affederim ama onlar affetmez ise sizin burada yeriniz yok dediğini bilirim. Tamam, önce Ömer TELLİ den özür dilemeniz gerekiyor ama sizden dolayı mağdur olanlara ayıp olmasın diye önce onlardan özür dilemeniz ve kendinizi affettirmeniz lazım.
Linklerini gizle |